vrijdag 17 maart 2017

Kokossubstraat

CANNA Coco Professional Plus onderscheid zich van andere kokossubstraten door zijn eerste klas materialen, fijnheid van structuur en zuiverheid. Si in kokossubstraat analyseren in het BaCl2-extract (Bariumchloride) heeft geen zin, omdat Si waarschijnlijk niet op het complex gebonden zit als positief element. Er is onrust ontstaan over het gebruik van kokossubstraat voor aardbeien.


Atami biedt verschillende soorten substraat op basis van kokos aan. Lees je voor je begint goed in, want de substraten verschillen van elkaar en kunnen ook voor andere doeleinden gebruikt worden.

Zorg dat je weet welk substraat het meest geschikt is voor jouw planten. Beide lijnen bestaan uit een kokossubstraat met RHP-keurmerk en bijhorende plantenvoeding. Bekijk onze CANNA COGr producten. De meeste kwekers kunnen met COCO het best uit de voeten. Het COCO kokossubstraat heeft een behoorlijk bufferend vermogen, waardoor je minder snel in de problemen komt.


En uit de verspilling van deze verwerking wordt hetzelfde kokossubstraat berei dat westerse bloemkwekers en vrachtwagenboeren al meer dan een kwart eeuw met succes in de broeikasindustrie hebben gebruikt en dat in ons lan zoals de meeste nieuwigheden, nog steeds door velen als vijandig wordt ervaren. Kokosproducten zijn kokosgruis, kokosvezel en kokos-chips.

Kokosgruis, kokosvezel en kokoschips zijn afkomstig uit de gewassen buitenbast van de kokosnoot. Kokossubstraat heeft veel voordelen t. Van der Knaap maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Met deze cookies kunnen wij uw internetgedrag volgen. Deze informatie gebruiken wij.


We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. De veenvelden in Estland en Letland worden met de grootste zorg bewerkt, rekening houdende met de waarde van het gebied voor de lokale omgeving. Datzelfde geldt voor de productielocaties in India waar kokosbasten worden verwerkt tot een volwaardig kokossubstraat.


In het schema hierboven is aangegeven wat de meest gebruikte grondstoffen zijn en wat de herkomst van deze materialen is. Naast veen zijn kokos en boomschors de. Kokosvezel (of Klappervezel) is een taaie en stugge plantenvezel die afkomstig is van de bast van kokosnoten. Ik geef meer dan vier keer de stralingssom aan water, omdat ik grove vruchten wil en het aborteren van vruchten door droogte ’s nachts wil voorkomen.


In de zomer krijgen de planten ‘s nachts minimaal drie water-beurten. Voor de teelt van groente, zachtfruit, bloemen en planten is er geen duurzamer en stabieler groeimedium dan kokossubstraat. Ze hebben een uitstekend wateropneembaar vermogen.

De luchtige samenstelling van de kokosvezels zorgt voor een sterkere en snellere wortelvorming en een betere plantengroei. De potjes bezitten voorgemaakte plantgaten voor een optimaal gebruikersgemak. Om continue kwaliteit van onze kokosmatten, kokossubstraat en kokosproducten te kunnen garanderen, hebben we eigen productielocaties in Sri Lanka, de Dominicaanse Republiek en India onder de naam Growrite. De kokosproducten die door deze fabrieken worden geproduceer worden over de hele wereld gebruikt. Het is droog, licht, klein bij levering en geëxpandeerd bij gebruik.


De drainwater afvoer is goed en het materiaal laat voldoend zuurstof door voor de wortels. Bijdragen aan een betere wereld en levens van mensen verbeteren. COCOPRESS kan geleverd worden in verscheidene afmetingen.


Met dat doel voor ogen overtuigt Dutch Plantin telers wereldwijd van het duurzame kokossubstraat als.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts