woensdag 29 maart 2017

Intex afdekzeil

Intex afdekzeil

Ruime keus en Gratis verzending vanaf € 7-. Afdekzeilen in diverse maten en vormen. Bespaar tot wel via kiesproduct. Een intex afdekzeil voorkomt bladeren en takjes in jouw zwembad. Bestel nu online tegen scherpe prijzen!


Intex afdekzeil

Met een zwembad afdekzeil voorkom je onnodig vuil in het zwemwater. Mocht je het zwembad even niet meer gebruiken, dek dan gelijk het water af met een (isolerend) zeil. Het voordeel van een isolerend afdekzeil is dat het water sneller opwarmt wanneer de zon schijnt. Bij elk zwembad afdekzeil op deze pagina vindt u voor welk ( intex ) zwembad deze geschikt is.


Zwembad afdekzeilen zijn er in een aantal soorten. Ook zorgt dit ervoor dat u het zeil er makkelijk af kunt krijgen na een flinke regenbui. Door de ruime overhang (cm) en de stevige bevestigingskoorden blijft dit zeil ook stevig zitten bij harde wind. U beschermt ook de liners tegen schadelijke UV-straling, voorkomt de vorming van algen en met dergelijke beschermhoezen blijft uw zwemwater beter op temperatuur.


Intex afdekzeil

Halverwege het seizoen is dit afdekzeil vaak overal uitverkocht. Dek het zwembad af met een afdekzeil om het beter te isoleren en vuil… Meer. Jij bepaalt hoe je betaalt!


Zwembaddirect, de specialist in alles voor uw zwembad. Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp.


Met een afdekzeil voorkomt u dat er vuil en bladeren in het water komen als u het zwembad niet gebruikt. Bekijk dan in de specificaties van een afdekzeil goed of het voor uw model geschikt is. Het luchtdoorlatende materiaal zorgt ervoor dat er geen schimmels in uw zwembad komen. De maten die bij de ronde afdekzeilen vermeld staan, zijn gebaseerd op Bestway zwembaden. Onze betaalbare producten zijn gemaakt om lang mee te gaan, net als de herinneringen van de mensen die ze gebruiken.


We maken deel uit van een werldwijde familie met meer dan jaar geschiedenis en ervaring op de teller. Een solar afdekzeil , of solar cover, is een speciaal afdekfolie voor het zwembad. Het is een zwembadzeil dat zowel verwarmend als isolerend werkt. Met een solar afdekzeil kan op een zonnige dag de temperatuur van het zwembadwater gemakkelijk een aantal graden stijgen. Met deze solar cover afdekzeil verwarm je je Intex zwembad op een hele natuurlijke wijze.


Intex afdekzeil

De speciale noppenfolie met een dikte van 1micron is voorzien van een afgewerkte rand en drijft op het water. De warmte van de zon wordt opgeslagen in de luchtkamers van de folie en daarna overgedragen aan het water. Met het Intex afdekzeil blijft het zwembad schoon.


Het beschermt het zwembadwater tegen bijna alle mogelijke soorten vuil. Dit afdekzeil is speciaal gemaakt voor de Intex Frame zwembaden van 5x 2cm. Heeft u een Intex zwembad? De Bestway zwembad afdekking rond is voor diverse modellen van zowel Bestway als Intex te gebruiken. Wanneer u het voor een Intex zwembad gebruikt, let dan op dat uw model in de specificaties vermeld staat - anders past het niet.


Het zeil voorkomt dat er bladeren en vuil in je bad terechtkomen. Dit zeil is geschikt voor de rechthoekige Frame Pool van 2bij 3centimeter. Er zitten kleine gaatjes in het afdekzeil zodat het water kan blijven ademen. We raden aan om je zwembad af te dekken als je deze niet gebruikt. Een afdekzeil voor je zwembad zorgt ervoor dat je zwembad beschermt blijft tegen weersinvloeden en houdt het water schoner doordat er geen blaadjes, bloesem en takjes in terecht komt.


Gebruik bij het klussen afdekfolie als vloerbeschermer. Zoals een stucloper, dekzeil, beschermfolie of grondzeil. Al het afdekmateriaal vind je bij GAMMA.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts