dinsdag 7 maart 2017

Elektrische heater

Krachtige elektrische heaters. Profi-kwaliteit, Ruim assortiment. Specialistisch advies nodig? Find elektrische heater vandaag! Elektrische Terrasheater bestellen?


Elektrische heater

Bestel eenvoudig jouw nieuwe Terrasheater online. Je plaatst de elektrische warmtestraler in een open of gesloten ruimte, bijvoorbeeld onder een overkapping. De meeste elektrische heaters kun je aan de wand ophangen, dat bespaart je ruimte op je terras. Huur een elektroheater bij Boels. Diverse elektrische heaters te huur van kW - 1kW.


Voor gebruik in de bouw of op evenementen. Je hebt natuurlijk veel verschillende kachels, in alle soorten, maten maar ook brandstoffen. Een elektrische kachel is de enige kachel die direct warmte afgeeft.


Elektrische heater

Dit komt omdat de kachel is aangesloten op het netstroom en niet zijn warmte hoeft op te bouwen. Een terrasverwamer op stroom werkt met een infraroodlamp. Deze straling is wel voelbaar, maar niet met het blote oog zichtbaar. Door het gebruik van een elektrische heater wordt de temperatuur in de omgeving van de heater verhoogd.


Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in. Standaard heaters koop je eenvoudig online bij bol. Bekijk alles met elektrische heater ! Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats. Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen. Wij kunnen de Trotec TDS elektrische heaters leveren in de volgende KW.


Klik op een van de afbeeldingen hieronder om door ons assortiment te bladeren. Ook besparen op de gasrekening? Extra scherp geprijsde Zonneboiler! Bereid je voor op de winter en bestel je elektrisch kacheltje eenvoudig op Heuts.


Dit zijn een soort ronde buizen op pootjes die de warmte met behulp van een ventilator verspreiden. Dergelijke elektrische kachels kennen wij ook wel onder de noemer elektrische hittekanonnen. Gezien het vermogen van deze elektroheaters, werken ze bijna allemaal op krachtstroom (4volt).


Elektrische heater

Bent u opzoek naar elektrische verwarming systemen voor in uw woonkamer, badkamer of tuinhuis. Quality Heating heeft diverse warmteoplossingen beschikbaar. Ons assortiment de bestsellers convectoren of wilt u liever gebruik maken van natuurlijke warmtestraling zoals de infrarood panelen.


Geschikt voor radiatoren en vloerverwarming. Ook zeer geschikt als na-verwarming warmtepompen of voor het wegwerken overcapaciteit PV stroom. Over het algemeen is een elektrische heater goedkoper in gebruik dan een gas heater. Dit komt doordat elektrische heaters een hoger rendement hebben dan gasheaters.


De kwalitatief zeer goede elektrische heater van Oklima is bijzonder geschikt voor gebruik in de industrie, agrarische sector en bouw. Bij BTN de Haas vindt u naast elektrische modellen onder andere een gas heater van dit merk. Naast de productie van verdeelkasten, schakelmateriaal, verlichtingsarmaturen, statieven en lichtmasten, produceert Bos elektro bv een complete lijn van ventilatorkachels onder de naam Primaheat. Heaters zijn er in verschillende soorten vermogens. Aan de linkerzijde kunt u filteren op diverse specificaties zodat u vanzelf uitkomt bij de beste elektrische terrasverwarmer die geschikt is voor uw situatie.


Lees meer informatie over de verschillende soorten elektrische terrasverwarming of bekijk onze montagetips. Op elektrische heaters zit standaard zelden een dimmer. Alle elektrische heaters die wij verkopen kunnen op deze dimmers aangesloten worden.


Patioheaters op gas zijn standaard vrijwel altijd traploos te dimmen met een draaiknop. Bent u op zoek naar een elektrische radiator, voor woonkamer, badkamer of een andere ruimte? Bij Warmteservice kunt u terecht voor een geschikte radiator die bij uw situatie past.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts