donderdag 30 maart 2017

Zwembad blinkerd

Bekijk nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Meer geluksmomentjes buiten! Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget.

Ontdek het assortiment van Wehkamp. Haal vandaag nog een zwembaden in huis. Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. In zwembad de Blinkerd kunt u vrij zwemmen en meedoen aan zwemactiviteiten.


Zwempas voor zwemmers van jaar en ouder. Op vrijdag december is zwembad de Blinkerd gesloten in verband met een studiedag. Kijk hier voor de openingstijden in onze andere zwembaden.

Welkom op de website van ons mooie zwembad de Blinkerd. De Blinkerd is een gezellig openluchtbad in Ten Boer. Hier kan men ontspannen baantjes trekken in het 25-meterbad.


In het zwembad worden er activiteiten als gezinszwemmen, fifty-fit voor ouderen en auquajoggen georganiseerd. Hier kun je ontspannen baantjes trekken in het 25-meterbad. Zwembad de Blinkerd Ten Boer, Ten Boer.


Speciaal voor de allerkleinste bezoekers is er een peuterbad. Dit bad is ideaal om baantjes te trekken. Voor exacte tijden zie website. Kom zwemmen in Den Haag bij zwemvereniging CWP. Zwemles in groepen of prive, waterpolo en zwemles voor ouderen door heel Den Haag.


Onze opgeleide instructeurs helpen. Creëer buiten ook een thuisgevoel! Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Kijk eens rond op onze website of kom een keer op bezoek.


We zijn een school met een waardevol en enthousiast team, dat altijd het mooiste in ieder kind naar boven wil halen.

Openluchtbad de Blinkerd bestaat uit een recreatiebassin waarin een lange glijbaan. We willen de kinderen laten stralen en blinken! Wat kunt u bij zwembad Haags Hopje verwachten?


Ons zwembad is gelegen in een prachtige privé villa aan de Scheveningseweg 1te Den Haag. Daarnaast zwemmen wij in zwembad de Blinkerd (Kikker-, Dolfijn- en A-diploma) en Overbosch (B- en C-diploma). Ook zwemles, aquajogging en trimles zijn hier te volgen.


Een heerlijk verfrissende duik met vrienden of familie, dat is altijd leuk! Zie website voor actuele openingstijden. Prijs Gezinszwemmen vanaf €75.


We gebruiken marketing en technische cookies van onszelf en van derden. Als u voortgaat met surfen op deze website, gaat u akkoord met onze cookies policy. Diverse docenten bieden cursussen in ons gebouw aan.


Zie pagina Cursussen voor alle informatie en contactgegevens van de docenten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts