donderdag 16 maart 2017

Prijs kanaalplaatvloer

De prijs zonder isolatie is lager, maar dan zal u ook meer warmte verliezen. De dikte van de vloer : voor een dikkere vloer betaalt u meer dan voor een dunnere vloer. De dikte bepaalt onder andere de isolatiewaarde (in het geval van een kanaalplaatvloer ) en wordt daarnaast ook beïnvloedt door de lengte van de overspanning en de mate van belasting.


De PLUS installatievloerplaat maakt het u gemakkelijk. Kanaalplaatvloeren zijn voorgespannen vloeren en geschikt als vrijdragende vloer in de woning en utiliteitsbouw.

De kanaalplaatvloer is een prefab voorgespannen betonvloer die in onze fabrieken volledig op maat gemaakt wordt. PLUS geïsoleerde kanaalplaatvloer. De geïsoleerde kanaalplaatvloeren zijn vooral geschikt voor.


De PLUS polyplaatvloer kan worden toegepast als kelderdek-, verdieping- en dakvloer in de utiliteitsbouw. De voorgespannen geïsoleerde kanaalplaatvloer IVP wordt in de utiliteitsbouw toegepast als begane grondvloer. Building Supply is leverancier van voorgespannen en traditioneel gewapende prefab betonproducten.

Wij leveren geïsoleerde kanaalplaatvloeren voor begane. Tijdwinst en gebruiksgemak dankzij nieuw kogelkopanker voor kanaalplaatvloer VBI en Hilti hebben de handen ineengeslagen om samen een nieuwe hijsmethode te ontwikkelen voor kanaalplaatvloeren in woningbouw. Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies.


Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent.

Dat is gelijk de eerste vraag: is dit een reële prijs ? De Kanaalplaatvloer is een vrijdragend vloersysteem dat zowel in geïsoleerde als ongeïsoleerde uitvoering verkrijgbaar is. De vloerelementen zijn in de lengterichting voorzien van ronde holle kanalen waardoor deze vloer een relatief laag eigen gewicht heeft. Het vloeroppervlak: hoe kleiner het vloeroppervlak, hoe hoger de prijs per vierkante meter. Als u deze kunt uitbreiden kan dit soms dus een positieve uitwerking hebben op de prijs. Wel of geen isolatie: u kunt uw vloer met- en zonder isolatie laten leveren.


Daarnaast zijn wij leverancier van massieve (tussen)wanden en raveelijzers. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Breedplaatvloeren zijn in van de gevallen inderdaad duurder dan kanaalplaatvloeren. Of de prijs die je noemt ook reëel is kan ik niet zeggen, maar het klinkt mij niet als schrikbarend duur in de oren.


Dit komt mede omdat breedplaatvloeren meer manuren op de bouw kosten. Een goed isolerende kanaalplaatvloer : als u een goed isolerende vloer wilt hebben, hoe kleiner het vloeroppervlak, hoe hoger de prijs per vierkante meter. Genoemd worden percentages van tot procent per half jaar. Daar waar nodig Just-in-Time, zodat uw logistiek op de bouwplaats tot een minimum beperkt wordt.


Dankzij onze flexibele productie en in-house engineering kennen wij korte doorloop- en levertijden. Leidingsleuven, verzonken raveelijzers en pasplaten op maat kunnen wij uiteraard ook voor u verzorgen. Info over kanaalplaatvloer prijs m2.


Resultaten van zoekmachines! Bekijk ons assortiment Kunststof dakbedekking in onze Onlineshop.

Eenvoudig online bestellen. Geïsoleerde Kanaalplaatvloer 200. De Waardo kanaalplaatvloer draagt een CE-keurmerk en heeft hiernaast diverse kwaliteitsverklaringen. De kanaalplaten worden geteken berekend en geleverd conform categorie 4A, zoals omschreven in bijlage van de Criteria 73. Nadat de vloerelementen op het werk zijn gemonteerd is de kanaalplaatvloer geschikt voor diverse vloerafwerkingen.


Als u een project wilt bewaren wordt het weggeschreven onder het projectnummer dat u ingeeft. Via ‘toon meer projectgegevens’ kunt u overige gegevens toevoegen. Net als de breedplaatvloer is de kanaalplaatvloer een prefab, voorgespannen betonvloer, veelal gebruikt in de woningbouw als verdiepingsvloer. In de platen zijn holle kanalen aangebracht waardoor de platen lichter worden zonder veel sterkte te verliezen.


Snelle levering van kanaalplaten tegen een uitstekende prijs. Raadpleeg de grootste en meest actuele bouwkosten database van Nederland gratis. Inclusief export functie naar Excel.


Het transport kan ook worden afgestemd op directe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts