woensdag 29 maart 2017

Drentse kapschuur

Gratis levering bij u aan huis! Meer dan 1modellen in de showroom, kom langs voor inspiratie voor uw tuin! Al ruim jaar actief op de markt. Kapschuren met inpandige berging.


Ruim assortiment kapschuur prijzen. Drentse kapschuur Drentse kapschuur Drentse kapschuur Drentse kapschuur Drentse kapschuur Drentse kapschuur Drentse kapschuur Drentse kapschuur 8.

Op onze website kunt u een goede indruk krijgen van de verschillende mogelijkheden en prijzen van diverse kapschuren. Hiemstra Houtbouw is al meer dan jaar. Gebruik de kapschuur als overdekt terras, hobbyruimte, opslagplaats of carport. Binnen vijf weken geleverd.


Bekijk de kapschuren in de showroom in Emmen. Kies onderstaand bij Gadero uit kant en klare kapschuur pakketten of lees ons handige stappenplan om zelf een lariks douglas kapschuur te maken. U kunt bij Gadero terecht voor de aanschaf van een luxe houtbouw kapschuur tot het zelf bouwen van een low budget kapschuur van lariks douglas hout.


Een ( Drentse) kapschuur geeft uw tuin een stoere, robuuste en landelijke uitstraling.

De hoge nok maakt uw kapschuur ruimtelijk. De Drentse kapschuur is de nieuwe trend voor het buitenleven. Deze sfeervolle vrijstaande Drentse terrasoverkapping heeft een landelijke uitstraling en staat garant voor heerlijke zomeravonden. Sterker nog: Wij maken uw Drentse kapschuur volledig op maat. Bij Houtbouw Holland helpen wij u graag verder bij het ontwerp en de bouw van uw Drentse kapschuur.


In onze eigen houtfabriek vervaardigen wij bovendien uw volledige Drentse kapschuur. Wij hebben verschillende blokhut modellen met een kapschuur ( Drentse kap). U kunt kiezen voor een overkapping, een overkapping met berging of een volledig dichte kapschuur. De modellen kapschuur die u hieronder ziet, worden uit voorraad geleverd en hebben dus een korte levertermijn.


Dit is wel afhankelijk van de opties die u kiest). De maatwerk kapschuur is uitgevoerd in geïmpregneerd vurenhout. Wij kunnen de kapschuur uitvoeren in verschillende dakbedekkingen, houtsoorten, hemelwaterafvoer, afmetingen en houtmaten. De robuuste kapschuur kan ontworpen en gebouwd worden door KVG Houtbouw.


Groot aanbod aan kwalitatieve kapschuren tegen de beste prijs. Met een multifunctionele kapschuur geniet u op verschillende manieren van uw tuin. Combineer een gezellige zitplaats met opbergruimte of gebruik uw kapschuur als carport.


Afhankelijk van waarvoor u de kapschuur gaat gebruiken is het belangrijk dat u goed nadenkt over de afmetingen en de locatie. NuBuiten is specialist in kapschuren, in een grote variatie aan modellen en prijsklasses.

Een kapschuur staat garant voor jarenlang kwalitatief buitenleven. Hout: Inlands Lariks schaaldelen mm. Fundering: Hardhouten ringbalk x 2mm.


Maak het oppervlakte vlak met zand waar de kapschuur moet komen. Wij gaan uit van een kapschuur met een dichte achterwand en zijkant half dicht. Door een deel van de kapschuur open te laten, springt de middenstaander er mooi uit. Het is een buitenverblijf met een landelijke uitstraling. Dit type kapschuur wordt ook wel Drentse kapschuur genoemd.


Nu mooie aanbieding showmodel, bel of mail ons! Onze sfeervolle degelijke houten schuren staan door heel nederland! Welke keuze u ook maakt, u bent verzekerd van een kapschuur met een lange levensduur. U vindt een compleet overzicht van de diverse kapschuren en overkappingen op onze gebruiksvriendelijke website. Het bestellen van de kapschuur van uw keuze doet u eenvoudig en snel via de webshop.


Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden, neem hiervoor even contact op met de klantenservice of kom langs! Uitbreidingsmogelijkheden. Wist u trouwens dat de kapschuur typisch Nederlands is?


Een andere benaming in Nederland is bijvoorbeeld Drentse kapschuur en in het buitenland staat de kapschuur bekend als de dutch barn! De kapschuur kan zowel blank als groen geimpregneerd geleverd worden. Tegenwoordig mag de kapschuur zich verheugen op een heuse revival.


Vooral de douglas kapschuur met zwarte wanden is zeer in trek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts