donderdag 30 maart 2017

Fietsoverkapping particulier

Bekijk de mogelijkheden op onze website! Bestel bergingen via beslist. Overdekte rijwielstalling - fietsoverkapping model Laura. Prachtig vormgegeven overdekte rijwielstallingen - fietsoverkappingen voor de openbare ruimte.


Onbeperkt schakelbaar en leverbaar als enkelzijdige en als dubbelzijdige fietsoverkapping - rijwieloverkapping. Snelle vrijblijvende offertes en de prijs zal u aangenaam verrassen. De keuze hierin is enorm, de expertise niet. De afmetingen worden aangepast aan uw beschikbare ruimte en de hoeveelheid fietsen. De brede toepasbaarheid maakt het systeem tot de ideale oplossing voor elke situatie.


Koop en verkoop fietsenstalling eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Op basis van onze praktijkervaring en kennis van de markt hebben wij onze fietsenstallingen en fietsoverkappingen zelf ontwikkeld. Westerzon produceert carports en aluminium overkappingen op maat.


Zoekt u een unieke design carport of overkapping? De overkapping zelf is gecoat in een fraaie diepzwart ral kleur. Deze overkappingen zijn onbeperkt uitbreidbaar. Onze top-aanbieding als het om fietsoverkappingen gaat.


En slechts van onze vele mogelijkheden. Soms is er onvoldoende plaats voor een schuur in de tuin om de fietsen droog te stallen. Of is het schuurtje niet ruim genoeg voor alle (kinder) fietsen en het tuingereedschap. Een vrijstaande fietsoverkapping is dan een ideale uitkomst.


U kunt de gewenste spullen alsnog droog stallen en beschermen tegen regen, hagel en takken. Dubbelzijdige fietsoverkapping. Naast de enkelzijdige uitvoering zoals hier beschreven is er ook een dubbelzijdige overkapping leverbaar: de FalcoZan-360. Uiteraard met dezelfde uitvoeringsmogelijkheden als de enkelzijdige uitvoering.


Onze productadviseurs maken graag een advies of tekening op maat! Velo-Boxx biedt een gamma van veilige fietsenstallingen aan. De stallingen voldoen als weldoordacht Belgisch kwaliteitsproduct aan alle veiligheidsnormen en comfort. Ruim 2bergingen online.


Gratis verzending jaar minimumgarantie dagen teruggaverecht – Alles voor het bedrijf. De T-Hide is een fietsoverkapping met een dynamische uitstraling. Door het kwalitatief hoogwaardige niveau van de T-Hide fietsoverkapping kan de fietser zijn fiets veilig en droog stallen.


Het ontwerp van de T-Hide is perfect afgestemd op onze fietsparkeersystemen. Met zijn compacte, transparante vormgeving zorgt de duurzame fietstrommel voor een opgeruimd beeld in de straat, bij een bedrijfspand of op eigen terrein. Wilt u een glazen fietsoverkapping kopen?


Bij ons gaan gebruiksvriendelijkheid en design hand in hand. Falco weet al bijna jaar alles van fietsoverkappingen voor (openbare) buitenruimtes en kan een fietsoverkapping voor bedrijf, gemeente, school of architect maken. Dat vindt men ook terug in onze ruime keuze in de categorie (fiets)overkappingen. Hoe maakt men een overkapping voor fietsen? Question,likes_count:slug.


Koop of verkoop op Marktplaats tweedehands en nieuwe brommers, scooters, kinder-, dames- en herenfietsen. Kies dan uit meer dan houten fietsenbergingen op Blokhut. Uw fiets staat veilig jaar garantie Snelle levering.


Fietsenberging in de tuin nodig?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts