dinsdag 21 maart 2017

Koperen kraan zelf maken

Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Ruime Keuze Hotels Wereldwijd. Bijvoorbeeld een badkraan of keukenmengkraan? We leggen uit hoe je deze zelf kunt maken.


We maken de koperen kranen met de hand in onze eigen werkplaats, zo kunnen wij er zelf op toezien dat de kraan die u besteld ook op tijd gemaakt en geleverd worden.

U kunt bij ons terecht voor het op maat laten maken van uw koperen kraan. Ook kunt u via de webshop een kraan uit de collectie online bestellen. Binnenwerk los maken door moer los te draaien.


Plaats een nieuw binnenwerk (of mm). Kraan vervangen of monteren Bij blijvend lekkende kraan , moet de kraan worden vervangen. Er kan ook een modernere kraan op gemonteerd worden. Zelf een kraan van koper maken ?

Voor de echte doe-het-zelvers is het ook mogelijk om zelf een koperen kraan te maken. Met wat koperen buizen, een buigtang en wat koperen stopkraantjes kom je al een heel eind. Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen een. Kijk, je kan natuurlijk alles voor je badkamer kant-en-klaar aanschaffen.


Maar er is een leuker alternatief: zelf iets maken ! Thomas maakt koperen kranen. Waar mijn hart de laatste tijd harder van gaat kloppen? Ik spot ze overal en nergens.


En ja, nu wil ik ook een koperen kraan. De mooiste exemplaren op een rij. Koper is zo’n kleur wat bij alles past: mix het met zwart en het zorgt direct voor meer warmte in een ruimte, combineer je het met wit, dan geeft het iets fris. Bekijk alles met koperen kranen! Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


ZELF SANITAIR INSTALLEREN Gebruik voor de waterleiding een koperen , KIWA-gekeurde buis met de juiste diameter. Koop en Verkoop alles voor je Doe-het- zelf en Verbouw klussen op Marktplaats. Buigen doet u met een pijpenbuiger, maar u kunt ook bochtstukken van 45° of 90° aanbrengen.

In deze kluswijzer wordt uitleg gegeven hoe u zelf een lekkende kraan kunt repareren. Een belangrijke klus omdat een druppelende kraan honderden liters water per jaar kan kosten. Buiten de waterverspilling kunnen de kosten van één zo’n lekkende kraan oplopen tot á euro per jaar. U kunt nu berekenen hoeveel koperen buis en bochten u nodig heeft. De bochten kunt u zelf buigen, als dit niet een vaardigheid is van u dan kunt u ook gebruik maken van soldeer- of knelbochten.


Het is natuurlijk bij de voorbereiding belangrijk voor het inkopen van het benodigde materiaal, hoe u te werk gaat. Draai je hem toch terug om hem bijvoorbeeld weer los te maken , breng dan de teflontape opnieuw aan. Sluit alle kranen, en draai de stopkranen of hoofdkraan weer open. Vergeet niet de eventueel nog openstaande aftapper eerst dicht te draaien.


Controleer alle aansluitingen op lekkages en draai als alles goed is de kraan open. Degelijke koperen kraan om eenvoudig regenwater af te tappen uit de regenton. De kraan die makkelijk rechtstreeks in het hout gedraaid kan worden. De wijnvaten en de onderzetters voor het zelf maken van een regenton zijn ook bij ons te koop onder de categorie TUIN. Misschien kan je iemand erg blij maken met die stapel brandhout die al jaren in je tuin rondslingert, want hier worden ook gratis spullen gezocht en gevonden.


Je huis verfraaien, je werkplaats professioneler maken of je klanten plezieren met authentieke en betaalbare materialen: hier gebeurt het! In een handomdraai bij u geleverd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts