maandag 20 maart 2017

Van den bosch makelaars dongen

Ontvang offertes van erkende NVM verkoop- en aankoop makelaars uit Dongen. Alle onze makelaars zijn aangesloten bij brancheorganisatie NVM of VBO. Bosch Accuschroevendraaier IXO V V Ah voor €39. Bekijk ons uitgebreide Bosch assortiment.


Duitse kwaliteit, maand retourrecht en Geld terug garantie. Specialistisch advies nodig? Poelsstraat in Dongen en ons makelaarskantoor in Tilburg aan de Ketelhavenstraat is ons enthousiaste team supergemotiveerd bezig met het helpen van mensen.


Vanuit ons makelaarskantoor aan de Mgr. Bij het verkopen of aankopen van woningen en bedrijfspanden in de regio’s Dongen , Tilburg en de Reeshof. Later zijn we ook gestart als makelaar in Tilburg. Door onze jarenlange ervaring zijn wij altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen.


Of je nu een woning, appartement of bedrijfspand wilt verkopen, ons dynamische team is jou graag van dienst. Monumentale (Gemeentelijk monument), rietgedekte woonboerderij op een karakteristieke plek gelegen, nabij het centrum van Dongen. Hoge Ham 46K te Dongen In het centrum gelegen instapklaar appartement.


Wij zoeken de koper die van dit huis, op deze unieke locatie, zijn thuis gaat maken. Indeling: Begane grond: De royale lichte entree geeft toegang naar de woonkamer, de keuken en slaapkamers. Een trap van drie treden geeft toegang tot de rechtervleugel van de woning met slaapkamers en een badkamer. Entree: Via de entree aan de voorzijde van het complex kom je de hal met trapopgang en lift. Funda maakt gebruik van cookies.


Dit appartement is gelegen op de tweede verdieping aan de zuidzijde van het complex en voorzien van een lichte woonkamer met open keuken, één slaapkamer, nette badkamer, een eigen parkeerplaats en een gezamenlijke fietsenberging. Volg onze website voor meer informatie en de nieuwste ontwikkelingen. In opdracht van diverse ontwikkelaars hebben wij met regelmaat nieuwbouwprojecten in de verkoop. Graag voeren wij voor je de gratis nieuwbouw check uit.


Vergelijk Boekhouders Den Bosch. Kies uit 1producten vanaf € 150. Vind snel úw Regionale Makelaar! Klantvriendelijk en vakkundig ! Neem contact op met de makelaar. Van Dongen Makelaardij BV.


Shop bij de grootste online sportwinkel van Nederland. Dé webshop voor topmerken. Korting op Vans Collectie. Het is onze exclusieve nieuwe collectie kleding en accessoires.


Ontdek onze iconische schoenen, kleding en meer online. De meest volledige site met ruim 66. De Reeshof is een stadsdeel aan de westkant van Tilburg. Van-den-Bosch-Makelaars-Dongen in Dongen. Makelaarshuys van Dongen is een klein kantoor op het gebied van makelaardij en vastgoedmanagement.


Van den bosch makelaars dongen

Daarnaast mogen wij met een zekere regelmaat particuliere opdrachtgevers tot onze klantenkring rekenen. Wij werken voornamelijk voor een selecte groep lokale investeerders in vastgoed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts