dinsdag 7 maart 2017

Opbouw garage

Veel mensen kiezen zo’n opbouw vaak op de garage. Vaak is daar een plat dak en wanneer er wat meer geld is gespaard en het gezin uitbreid (of er gewoon meer spullen komen) wil men een garage dakopbouw. Je kunt er best wat ruimtes in maken als er een slaapkamer komt.


Wij maken veel mee dat onze klanten een opbouw willen op de garage. Omdat een garage een plat dak heeft is het laten plaatsen van een dakopbouw niet al te duur.

Hierdoor willen de meeste mensen een garage dakopbouw laten plaatsen. Bekijk meer ideeën over Huizen, Huis ideeën en Jaren stijl. Verdieping op garage bouwen. Een opbouw op een garage is een ideale optie wanneer je meer ruimte nodig hebt, maar je eigen huis niet kan uitbreiden. De garage bevindt zich vaak naast de woning en is hierdoor geschikt voor een dakopbouw.


Jij bent helemaal tevreden met je huis.

De woning is helemaal jouw thuis. En de plek waar het staat is mooi. Dus verhuizen vind je niet nodig. Toch kun je hier en daar wel wat extra ruimte gebruiken. Of misschien aan extra ruimte voor een bijkeuken.


Een dakopbouw of optopping op uw dak ( dak verhogen ) of garage komt in vele verschillende vormen, waarvan de meest bekende het dakkapel is. Je denkt daarom aan een aanbouw waarmee je je woonkamer vergroot. Bekijk hier de kosten van een dakopbouw en de verschillende pakketten. Maar ook als er een complete verdieping of een enkele kamer op een huis wordt geplaatst noemen we dit een dakopbouw of opbouw van de woning. Op de dag van plaatsing worden alle opbouw delen en materialen naar uw locatie vervoerd en verschijnt er een hijskraan om de delen op het dak te plaatsen, waar deze in elkaar gemonteerd worden tot de uiteindelijke dakopbouw.


De dakopbouw kosten zijn afhankelijk van de grootte en pakket. Vanaf dit moment begint de nieuwe garage echt vorm te krijgen en kun je geheel bepalen wat voor uiterlijk de garage krijgt. Op een bestaande garage naast woonhuis wil ik een opbouw plaatsen.


Garage is uitgevoerd in steen met betonnen breedplaat dak.

Het moet iets worden wat bij het huis past en in het straatbeeld. De garages kunnen bijvoorbeeld worden voorzien van kanteldeuren, elektrisch bedienbare (eventueel met afstandsbediening) sectionaaldeuren van Hörmann of traditionele hardhouten draaideuren. U kunt met betrekking tot uw garage kiezen uit een aantal verschillende mogelijkheden, of ons op de hoogte stellen van uw persoonlijke wensen. Deze opbouw willen wij iets verlengen richting de oprit om tevens een carport te creeeren.


Ik ben zelf AutoCAD tekenaar maar zit in de werktuigbouwkundige sector. De aansluiting, ingang, zal aan de zijkant van ons huis komen. Wij willen een opbouw op de garage maken van 3x5m, zie tekening. Aan de achterzijde willen we een dakkapel van 2m breed welke niet op de tekening staat (maximum zonder vergunning rekeninghoudend met 50cm aan beide zijden) aan de voorzijde komt een balkon van 1m diep. Opbouw op garage Samen of zonder buren?


Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. Na verloop van tijd weet je niet eens meer dat je het nog hebt. Is dat niet zonde van de ruimte? Er is vaak verrassend weinig oppervlakte nodig om een garage te bouwen en Eigenwijs Bouw zorgt er voor dat ook de prijs zeer aantrekkelijk is.


Opknappen oude schuur of opbouw garage Velen hebben een oude schuur of opbouw garage die alleen maar vol geduwd wordt met spullen die we nog net niet weggooien, maar eigenlijk ook niet meer nodig hebben. In welke type huis u ook woont, Concept Dakopbouw realiseert het voor u. Concept Dakopbouw is sterk in maatwerk: van. Niet verhuizen, maar wél meer woonruimte?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts