woensdag 8 maart 2017

Tuinafscheiding katten

Extra scherpe meterprijzen. Deens Design van Eva Solo. Bekijk ons exclusieve aanbod! Op zoek naar een terrasverwarming? Ruim assortiment voorradig!


Breed assortiment tuinafscheidingen op voorraad.

Snel geleverd vanaf werkdagen. Stel jouw eigen pakket samen in minuten en geniet van jaar onbezorgde garantie! Groot aanbod tuinafscheiding hier! Tuinafscheiding voor de laagste prijs.


Afrasteren van de tuinafscheiding. Om er zeker van te zijn dat jouw kat de tuin niet kan verlaten, kun je het beste al je tuinafscheidingen (schutting, muur, hek, etc.) afrasteren. Het klinkt als een ingrijpende verandering, maar zo weet je wel zeker dat jouw kat er niet zomaar vandoor gaat.


De paddle doet het echte werk.

Het is een langwerpig aluminium profiel met bladen dat rond kan draaien. Het wordt met de verbindingspost over de lengte van de tuinafscheiding gemonteer en draait rond bij aanraking. En dat is nu net de reden waarom je de katten uit (sommige delen van) de tuin wilt weghouden. De schuin of horizontaal naar binnen gespannen netstroken (schuttingstroken) op uw tuinafscheiding houden uw katten binnen.


Zo kunt u uw katten binnenhouden zonder uw lichtinval te belemmeren. Een tuinafscheiding of schutting dient vaak niet alleen voor het afschermen van een tuin, maar in veel gevallen ook voor het buiten de deur houden van vreemdelingen of wilde diertjes. Afhankelijk van de prioriteiten die je stelt, is er altijd wel een geschikte tuinschutting te vinden. Voor de katten in uw tuin biedt CatPalace een zeer diervriendelijke kattenafrastering.


Dit effectieve afrasteringsysteem is gebaseerd op het katrolsysteem voor katten en wordt gemonteerd op uw bestaande schutting of afrastering. Deze werkt door middel van een katrol met draaibalk. Aan de linkerkant staan hoge coniferen en gaas, dit is goed afgescherm hier kan hij niet doorheen. Wie heeft er tips om deze schuttingen af te schermen, zodat het niet spuuglelijk eruit ziet, maar dat de kat er niet meer overheen kan? Specialist in Hout beton schutting en Douglas hout.


Grote voorraad en montage mogelijk! Beantwoord door Guests in topic tuinafscheiding ivm kat Je kunt ook een kattenplekje maken in de tuin en hopen dat dat interessant genoeg is. Bij het binnen de tuin houden (of misschien juist eruit houden) van katten overwegen mensen vaak om het schrikdraad systeem aan te schaffen.


Dit is goedkoop in aanschaf en relatief snel geplaatst, echter het is een zeer kwetsbaar systeem en bovendien springt de kat hier vaak gemakkelijk overheen.

Katten in tuin houden Sinds een maand heb ik kittens. Ze mogen van mij in de tuin spelen, maar ik wil absoluut niet dat ze in andere tuinen of de straat op komen. Met hun voorganger, een bejaarde kater, hoefde ik me geen zorgen te maken, die kwam de schutting niet over. Voor alle katten maar voor Noorse boskatten in het bijzonder geldt dat ze graag in de buitenlucht mogen zijn om het liefst kleine sprintjes te trekken.


Deze pagina gaat gewijd worden aan hoe je je tuin zo katveilig mogelijk kan maken, zodat je fluweelpoten zonder risico op ontsnappen van de buitenlucht kunnen genieten. Deze stemmen zijn echter alleen gedaan door bezoekers aan onze site. Persoonlijk vinden we het echter wel verheugend dat zoveel katten van onze bezoekers niet op straat komen.


Als je de kat alleen in huis kunt houden, zorg dan voor voldoende afleiding in de vorm van speeltjes en een krabpaal. Het is ook mogelijk om zelf een schrikdraadapparaat voor katten aan te schaffen, die u vervolgens kunt combineren met schrikdraa isolatoren en afrasteringspaaltjes. Een kat hoeft echt niet op straat te zwerven. Op deze pagina vindt u schrikdraadapparaten speciaal voor katten. Verder bieden wij handige afrasteringen voor rondom de vijver, zodat uw kat de vissen niet lastigvalt.


Ben je toe aan een nieuw hekwerk bekijk dan hier het uitgebreide assortiment van GAMMA. Van houten tot ijzeren hekwerken voor de voor- en achtertuin. Het adres voor al uw voordelige dierenartikelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts