woensdag 29 maart 2017

Onderstel big green egg large

Coolblue: Alles voor een glimlach. Specialistisch advies nodig? Boek Big Sur nu op Travelstore. Geniet van je vakantie naar Canarische Eilanden, wij verzorgen de rest.


Op het kookoppervlak van de Large maak je met gemak al jouw favoriete gerechten én die van familie en vrienden.

Tegelijk als dat moet, want op de Large heb je genoeg ruimte om voor personen te koken. Hier scoor je punten mee tijdens iedere barbecue! De keramische basis en het handige design van de vuurkorf en het deksel zorgen voor een perfecte garing van gerechten. De smaak wordt optimaal geregeld dankzij de constante luchtstroom. Hij is lekker groot en er zijn vele handige en leuke accessoires beschikbaar voor de large ! Big Green Egg Onderstel heerlijk in de zomer bij Greenegg-store.


Voor iedereen een voordeel.

Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Het onderstel is gemaakt van gepoedercoat staal. Vergelijk alle prijzen van Big Egg Onderstel en bespaar tot. Het nieuwe geïntegreerde onderstel met nest handler combineert functionaliteit en design.


Deze kamado Large biedt genoeg ruimte om voor of meer personen te grillen. Zelfs op een oneffen ondergrond. Zo is de Green Egg eenvoudig te verplaatsen.


Handig wanneer je de barbecue tijdelijk in je garage wilt plaatsen. Je kookt voor maximaal personen op het ruime kookoppervlak. De keramieken kuip is bestand tegen temperaturen tot wel 4graden en de warmte in de barbecue blijft extreem constant.


Door de isolerende eigenschappen hebben externe buitentemperaturen geen enkele invloed op de temperatuur binnen de Big Green. En dat is niet voor niets! Met deze uitvoering bestel je direct het onderstel , hoes en de zijplankjes mee.


Zo heb je een complete set.

In het onderstel staat je EGG stabiel, twee wielen zijn geremd. Doordat je de barbecue iets lift met het onderstel , kom je gemakkelijker bij de ingrediënten op de grillplaat. Pijn in je rug verdwijnt, waar een Egg Nest Onderstel Small verschijnt.


De Large met onderstel is het populairste model om voor familie en vrienden, of op professioneel vlak voor de gasten, op te koken. Het oppervlak van het rooster biedt zoveel ruimte dat het met gemak mogelijk is om, mede door de verkrijgbaarheid van vele “half moon” accessoires, een grote diversiteit aan ingrediënten tegelijkertijd te garen. De egg nest is gemaakt van duurzaam staal en wordt ontworpen en gefabriceerd in de Verenigde Staten. Met een kookoppervlak van Ø centimeter kun je met gemak voor personen of meer grillen, bakken, braden, roken en.


Ze zeggen altijd dat elke Egg zich thuis voelt in een Nest. De Egg Nest Large is een onderstel gemaakt van gepoedercoat staal met vier zwenkwielen. Met de Egg Nest Large staat de kamado op een handigere hoogte om te werken, maar is hij dankzij de wielen ook gemakkelijk te verplaatsen. Houd je van koken voor grote groepen? Je kunt er gemakkelijk gevarieerd mee koken.


Zeer isolerend waardoor de barbecue snel op temperatuur is en blijft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts