dinsdag 3 oktober 2017

Gasdrukregelaar propaan 37 mbar

Grootste aanbod kampeerartikelen. Alles voor een geslaagde BBQ. Universele gasdrukregelaar mbar voor huishoudelijk gebruik in België. Propaan - 1mbar Regelbaar standen.


Gasdrukregelaar voor campers, caravans, boten en vouwwagens in alle soorten en maten.

Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. De gasdrukregelaar wordt bovenop een Campingaz fles geschroefd en kan alleen op de blauwe Campingaz flessen gebruikt worden. De drukregelaar kan gebruikt worden op alle stalen en kunststof propaan gasflessen. Drukregelaar of mbar Drukregelaar.


Er zijn in Nederland in principe soorten gasdrukregelaar : een drukregelaar voor mbar en een drukregelaar voor mbar. Op de gasapparatuur die u wilt aansluiten op een gasfles, staat aangegeven welke drukregelaar u moet gebruiken. Een drukregelaar moet altijd een GIVEG keurmerk hebben. Hoe werkt een gasdrukregelaar ?

De gasdruk wordt verminderd met een gasdrukregelaar omdat het gas uit de gasfles via de drukregelaar door een kleine opening stroomt. Een rubberen ring - het membraan - zorgt ervoor dat de gasdruk constant blijft. Bestel nu bij onze webshops!


Vergelijk verhuurbedrijven. Jij wilt hem nu aansluiten op een fles propaan ,. NPT vrouwelijke gasslang koppeling. Flesontspanner 37mbar propaan pol.


Ik heb een gasdrukregelaar van Mbar gekregen bij de gasflesjes van Elfi ( je weet wel, die bolletjes, zoals ook primagaz) Nu wil ik een cramer koffergrill. Om hetzelfde aantal kcal te geven (hoeveelheid warmte) gebruik je voor butaan 28mbar en voor propaan 37mbar. Nu in de aanbieding van € 1voor € 150! Kom naar de shop in Schijndel of bestel direct in onze webwinkel. Op werkdagen voor 17:uur bestel.


Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is. In de meeste gevallen wordt deze niet standaard meegelever dus raden we aan deze apart aan te schaffen. Voor het gebruik van een gasbarbecue is het essentieel om een correcte gasdrukregelaar te hebben.


De meeste gasdrukregelaars zijn universeel en geschikt voor standaard gasflessen. Reca krachtige industrie gasdrukregelaar - mbar Zonder koppel stukken.

Slangmondstuk voor standaard mm gasslangen. Zo blijft de uitgaande druk mooi stabiel. Ideaal voor kamperen, gaskookstellen, barbecues en terrasverwarming. Het veertje bepaald de toelaatbare druk, dit is bijvoorbeeld mbar (millibar).


Dit is ruim 2maal minder en dat maakt een gasdrukregelaar onmisbaar. Benieuwd welke (uitgaande) druk jij nodig hebt? Met deze gasdrukregelaar sluit je je barbecue aan op een gasfles.


De set bestaat uit een mBar gasdrukregelaar , een meter gasslang en gasklemmen voor de gasbarbecues van het merk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts