vrijdag 19 januari 2018

Heras gaashekwerk

Breed assortiment gaas hekwerken uit voorraad leverbaar. Snel geleverd vanaf werkdagen. Stel jouw eigen pakket samen in minuten en geniet van jaar onbezorgde garantie!


Bekijk ons brede aanbod hekwerken. Topkwaliteit en jaar garantie! Maak dan kennis met de mogelijkheden die Heras te bieden heeft op het gebied van gaashekwerk.

Deze flexibele hekwerken laten zich snel en makkelijk plaatsen en zijn geschikt voor uiteenlopende toepassingen. Een breed toepasbaar, duurzaam gaashekwerk in diverse uitvoeringen met een interessante prijsstelling. Basis’ bestaat uit geplastificeerd gaas en zeer robuuste verzinkte stalen staanders.


Het gaashekwerk bestaat uit palen rond met daarboven een bovenbuis van rond 42. Al onze palen en bovenbuizen zijn thermisch verzinkt! Dit betekend dat het materiaal volledig wordt samengesteld en pas daarna verzinkt en gecoat.


Wij gebruiken dus hoogwaardige materialen. In de praktijk wordt gaas bijna altijd per rol van meter verkocht.

Gaashekwerk is gemaakt van gaaspanelen en heeft een rustige uitstraling. Binnen het gaashekwerk segment is er een breed aanbod. Hier vindt u het aanbod in een populair product van ons: gaashekwerk. Wist u dat u gaas met houten of metalen palen kunt monteren? Kortom, u heeft genoeg keuze.


Wilt u meer informatie over de producten kijk dan op de pagina uw materiaalkeuze. Gaasafrastering, type RBZ-V verzinkt Verkoop uitsluitend per veelvoud van meter,. Weten wat u nodig heeft om eentijdelijk terrein veilig af te zetten?


Hieronder treft u onze checklist bouwhekken. Uiteraard staan onze medewerkers u ook graag te woord met een deskundig advies. Tuinhekken zijn te verkrijgen in verschillende soorten, hoogtes, types en maten. Een tuinhek wordt in de volksmond voor veel verschillende type hekwerken gebruikt. Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website.


Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw. Ons gaashekwerk is verzinkt en wordt optioneel voorzien van een duurzame coating. Op aanvraag worden onze producten in elke gewenste RAL-kleur geleverd.


Direct bij Heras bouwhekken huren.

Heras produceert en levert van bouwhek tot totaaloplossing incl. Als u het soort hekwerk heeft uitgekozen, kunt u er onderdelen, zoals palen of doppen, bij bestellen. Op de pagina’s van hulp bij uw ontwerp en uwmateriaalkeuze. Spijlenhekwerk: Een spijlenhekwerk is de strakkere variant van een sierhekwerk. Wij verkopen gebruikt gaas hekwerk.


Hekwerkonline heeft al enige tijd ervaring in hekwerken, tuinafscheidingen en afrasteringen. Wij hebben dus veel kennis en ervaring met het hekwerk dat wij aanbieden. Wij werken met een aluminium puntdraadhouder die gecoat wordt in de kleur van het gaashekwerk , waar de bovenbuis doorheen loopt en de puntdraden aan vastgemaakt worden. Tegen een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding kan BG het hekwerk monteren.


Wij bieden alleen hekwerk van uitstekende kwaliteit aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts