dinsdag 9 januari 2018

Kanaalplaten beton

Eenvoudig een richtprijs voor kanaalplaatvloeren woningbouw opzoeken. Ontdek de profielsystemen, overkappingen, gevelpanelen en kunststofplaten. Nu keuze uit meer dan 2kassen.


Kassen al vanaf €2op Beslist! Elke dag nieuwe vacatures in de bouw.

Bij Dam Beton hebben we een ruime sortering kanaalplaten van beton op voorraad. Wij kopen deze beton kanaalplaten in 2e keus van diverse fabrikanten. De geïsoleerde kanaalplaten van Waardo Beton b. Bijvoorbeeld als ongeïsoleerde begane grondvloer, kelderdek, verdiepingsvloer of dakvloer. Het lichtere eigengewicht en de voorspanning bespaart ook nog eens zeer fors in de wapening.


De kanaalplaat bespaart tot beton ten opzichte van massieve vloeren. De vloer is 1 recyclebaar en bij het industriële productieproces is er geen afval. Toepassingen voor kanaalplaten.

Betonnen kanaalplaten worden voornamelijk gebruikt in de industrie, de utiliteitsbouw en de woningbouw. Met behulp van kanaalplaten kan je praktisch, snel en efficiënt alle soorten gebouwen plaatsen. Doordat de kanaalplaten gemaakt zijn van voorgespannen beton zijn ze onverslijtbaar en zeer eenvoudig te verwerken.


Kanaalplaat kanaalplaten prefab betonplaten beton dek. Snelle levering van kanaalplaten tegen een uitstekende prijs. Als u een project wilt bewaren wordt het weggeschreven onder het projectnummer dat u ingeeft.


Via ‘toon meer projectgegevens’ kunt u overige gegevens toevoegen. Heeft u snel kanaalplaten nodig? Wildo Beton levert efficiënt maatwerk voor uw projecten. Van engineering tot het op tijd afleveren op de bouwplaats. Door korte lijnen voor het.


De totaalleverancier van systeemvloeren. Begane grond-, verdiepings- en dakvloeren voor woning- en utiliteitsbouw. Wij kunnen het beton voor u storten, maar u kunt er ook voor kiezen om een pomp bij ons te huren en het zelf te doen.


In dat geval zijn de kosten alweer lager. Wanneer er water in de kanalen komt, geeft dat vaak na een tijdje vochtplekken, met de nodige extra kosten om de kanalen alsnog dicht te zetten.

Extra voordeel van kanaaldeksels: omdat de deksels verdiept in de kanalen liggen worden als het ware nokken van beton gevormd bij het storten van beton over de kanaalplaten. Beton zal een andere uitzettingscoefficiënt hebben dan gips, ben ik bang. Te voorzien van tal van handige opties voor bijvoorbeeld warmte-isolatie, geluidsdemping of verwarming en koeling van een gebouw.


Kijk hieronder voor al onze mogelijkheden. MOGEN WIJ ONS EVEN VOORSTELLEN. Betonwarenindustrie Dautzenberg b. Inmiddels is het opslagterrein ha.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts