dinsdag 23 januari 2018

Vluchtladder balkon

Klus artikelen voor lage prijzen. Bestel al je klus artikelen online. Met behulp van een vluchtladder kunt u veilig vluchten bij brand.


Een vluchtladder is direct inzetbaar wanneer de normale vluchtroute niet toegankelijk is. Er kunnen zich situaties voordoen dat het onmogelijk is om binnendoor het huis te ontvluchten bij brand en als het raam of balkon dan de enige uitkomst is, zal de Ajax Kidde noodladder zeker van pas komen.

De enige manier om dan het huis of de flat te verlaten is door naar buiten te gaan via een raam of een balkon. Zijn er geen mogelijkheden om op een veilige manier via het raam of balkon het huis of de flat te verlaten, doordat de enige weg naar beneden leidt, dan is de uitklapbare vluchtladder levensreddend. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.


HSLis ontworpen om snel en simpel te kunnen vluchten bij een noodsituatie. Vluchtladder meter is geschikt voor het overbruggen van ca. Met name oude monumentale gebouwen, studentenhuizen of woningen in woongebouwen kunnen veel gemak hebben van de deze brandladder.


Flexible magento theme Compose your next shop like you want with Compo A high-performance Multi-Purpose Magento theme suitable for any kind of project. De Kletter Fix vluchtladder is een handzame opvouwbare ladder van staaldraad en aluminium treden. Met de stevige stalen haken wordt de Kletter Fix gemakkelijk over een balkon of reling gehangen.

De compacte vluchtladder is gemakkelijk te pakken in geval van nood. Berg de vluchtladder in de nabijheid van uw vluchtraam op, bijvoorbeeld in een kast of onder het bed. Het raam van waaruit de vluchtladder wordt gebruikt, dient het maximale gewicht van de personen die vluchten te kunnen dragen. Het vluchtraam mag niet geblokkeerd worden door hekwerk of tralies. Wanneer de normale vluchtroute is geblokkeerd en veilig vluchten noodzakelijk is, kunt u een brandladder gebruiken om uzelf en aanwezige gezinsleden in veiligheid te brengen.


Hoewel brandweer en plaatsers, zoals JOMY, brandtrappen aanbevelen, moet men toch vaststellen dat ongeveer van alle vluchtwegen aan bestaande gebouwen vluchtladders zijn. Beter een vluchtladder dan helemaal geen vluchtweg! Ontwerpcriteria voor vluchtladders.


De vluchtladder van meter creëert een extra vluchtroute om te kunnen vluchten als de normale vluchtroute door rook, warmte of vlammen is geblokkeerd. Een noodtrap is de veiligste, beste en meest geaccepteerde vluchtroute. Woningen hebben in tegenstelling tot de meeste bedrijven maar trap, die tevens functioneert als vluchtweg in geval van nood. In praktijk kan een vluchtladder een alternatieve oplossing zijn voor een vluchtroute, wanneer er sprake is van plaatsgebrek, een beperkt budget, een esthetisch waardevol gebouw met geklasseerde gevel of een noodzaak tot extra vluchtroutes.


Wanneer er brand uitbreekt is een vluchtladder onmisbaar om uzelf en uw familieleden in veiligheid te brengen. Zeker wanneer de nooduitgang niet toegankelijk is door rookontwikkeling of vuur is een brandladder een betrouwbare oplossing. Dankzij zijn ontwerp is hij door iedereen in u huis eenvoudig en snel te gebruiken. De ladder is geschikt voor vrijwel alle type ramen. Daarom mag een vluchtladder niet ontbreken in uw huis.


Zo kunt u veilig de woning ontvluchten wanneer de normale vluchtroute niet meer toegankelijk is.

Lichtgewicht vluchtladder. Zo kunt u deze makkelijk opbergen op een goed bereikbare plek in huis. In geval van een brand hoeft u slechts de poten uit te klappen en de ladder op het kozijn of vensterbank te plaatsen.


Inhoud: Wat is een vluchtladder ? Welke ruimtes vereisen een vluchtladder ? Kletterfix vluchtladder meter zonder afstandhouders is de ideale oplossing als u beperkte ruimte onder het venster hebt om ofwel een mobiele haakvormige vluchtladder of een permanent geïnstalleerde, geblindeerde brandtrap te bevestigen, of als u wilt ontsnappen aan een brand boven de balustrades van een balkon. De Elro vluchtladder bbvl biedt een veilige uitweg in geval van brand. De lengte van de ladder is m en dus geschikt voor het vluchten vanaf een eerste verdieping.


Voor de laagste prijs op Beslist. Balkon in RAL kleur naar keuze (polyester poederlak). De breedte van de treden is 36. Deze balkons zijn beschikbaar in standaardmaten voor een gemakkelijk bestelling en snelle levering voor uw project.


Afwijkende maten kunnen ook samengesteld worden. Pakmaat 3x 2x mm. Belastbaar gewicht tot 3kg. Vervaardigt uit verzinkt staal met staaldraad en aluminium sports, voorzien van haak voor balkon of kozijn.


Een rook- of koolmonoxidemelder slaat alleen alarm maar een vluchtladder brengt u in veiligheid. Dus voor iedere etage hebben wij een geschikte variant. De vluchtladders zijn op voorraad en als u de brandladder voor 23:uur besteld heeft u het product al de volgende dag in huis. Niet te gebruiken wanneer de vluchtladder voor een raam op een lager gelegen verdieping hangt) Lengte 4.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts