woensdag 24 januari 2018

Terras parasol

Unieke parasols die passen bij het concept van uw onderneming. Ontdek alle opties online. Scherpste prijs van NL, Kijk snel. Diverse parasols voor uw terras voor mooie zomerdagen. Ongeacht welke parasol u aan wilt schaffen, dient u zich een paar dingen af te vragen.


Het is belangrijk dat u uiteindelijk de oplossing krijgt die u voor ogen had.

Daarom vindt u hieronder een aantal punten om even bij stil te staan: Hoe groot is uw terras ? Wilt u het terras helemaal overkappen of juist niet? Horecaparasols geven uw terras een stijlvolle uitstraling. Onze horecaparasols zijn bovendien heel flexibel.


De zwevende parasol hangt boven het terras. Hij is dus zo neer te zetten dat alle klanten aan een tafel beschut zitten en beschermd zijn tegen de zon. Door te kiezen voor een zwevende parasol , kiest u ook voor een praktische parasol. Het oog wil natuurlijk ook wat.


Daarom kies je bij KARWEI niet alleen uit verschillende soorten, maar ook uit verschillende kleuren parasols.

Kies bij donkere bestrating van je terras voor een witte parasol of een grijze parasol. Wilt u graag uw tuin verrijken met een parasol ? Dan bent u bij Kees Smit aan het goede adres. Wij hebben een fantastisch omvangrijk assortiment parasols, geschikt voor ieder terras of balkon. Naast dat parasols natuurlijk bescherming bieden tegen de zon, kleden ze uw tuin ook fraai aan. Welkom op onze horeca parasol pagina.


Wat voor parasol zoek je voor jouw horeca terras ? Wij leveren grote en kleine professionele parasols voor elk horeca terras. Hierdoor hebben we altijd een parasol die past bij jouw wensen. Grote horeca terras parasol - grijs. In goede staat: grote grijze terrasparasol afmetingen 5x5m geheel waterdicht is overbodig geworden mechanisme in zeer goede staat. Als horeca ondernemer, zorginrichting of sportvereniging heeft u een parasol nodig die niet alleen sfeer en stijl geeft aan uw terras , maar daarnaast uitblinkt in kwaliteit en gebruiksgemak.


Parasol Patio Pro: hoogwaardig design Als u uw terras of tuin wilt voorzien van een luxe en bijzonder lichte uitstraling, dan is de uiterst fraaie parasol Patio Pro een uitstekende keuze. De parasol Patio Pro combineert bij uitstek een strakke en moderne uitstraling met de sfeer die een terras dient te hebben. Parasol shop met vierkante, rechthoekige, ronde en zevende parasols online.


Bent u op zoek naar een mooie parasol voor in uw tuin of bij u op terras , dan bent u in onze webshop op de goede plek. Voor in uw tuin, terras of op het strand is dit de ideale vorm van zonbescherming terwijl u wel lekker kunt genieten van de buitenlucht. Custom-made parasols met garantie tot wel jaar op diverse onderdelen.

Innovatief, uniek en stijlvol. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Ruim assortiment terras parasol. Altijd de laagste prijsgarantie.


Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Met terras parasols kun je, je gasten een lekker stukje schaduw bieden zodat ze uit de zon kunnen zitten. Bij een horeca terras parasol hoort natuurlijk een stevige parasolvoet, omdat je niet wilt dat je gasten te maken krijgen met parasols die alle kanten opvliegen. We hebben granieten parasolvoeten, een kruisvoet en verrijdbare parasolvoeten. Parasol kopen – beste kwaliteit voor een scherpe prijs.


Glatz, Madison, Borek en 4-Seasons. Onze grote, professionele en stevige horeca- en design Parasols zijn ideaal voor het terras van uw restaurant, hotel, café of strandbar. Onze terras parasols zijn er in veel maten, systemen en met tal van opties. Wil je een parasol kopen voor in je tuin, op je balkon of op het terras ? Terras parasols helpt u graag!


Bekijk ons assortiment parasols en kies jouw favoriet! Van zweefparasols tot kleine parasols. Advies op maat over parasols voor uw horeca terras De parasol op uw horeca terras is belangrijker dan u wellicht denkt. Van afstand is de parasol het eerste wat uw potentiële gasten zien.


Het is dus aan te raden om uw parasols goed af te stemmen op de rest van het interieur van uw terras. Dankzij de vele modellen en ons ruime kleurenassortiment kun je de parasol kiezen die precies bij jouw terras en jouw stijl past. Kies tuinkussens in bijpassende kleuren of creëer je eigen kleurenpalet met contrasterende kleuren.


Heb je een kleine tuin en wordt het lastig om hier een parasol in te zetten? Zoals net omschreven komt op een balkon een kleine parasol goed tot zijn recht. Afhankelijk van uw woonsituatie adviseren wij verschillende formaten en varianten. Wenst u veel schaduw, dan is een grote parasol aan te raden.


Uiteraard is uw terras de belangrijkste factor als het gaat om de grootte van een parasol. Levertijd - werkdagen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de. Bekijk dan zeker onze tips om de perfecte parasol te kiezen. Twijfel je tussen een zweefparasol of een staande parasol ? Beide hebben zijn voordelen en beide kunnen ook op zowel een groot als een klein terras staan.


Het belangrijkste waar je rekening mee houdt bij de keuze van jouw parasol is de oppervlakte van jouw terras.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts