donderdag 18 januari 2018

Vlooien in tapijt bestrijden

Bestel Snel en Voordelig Online! Ontdek het grootste online aanbod van handgemaakte tapijten in Europa. Nu tapijten voor ongelooflijke prijzen. Maak je huis compleet met een tapijt.


Tapijten in alle soorten, kleuren en afmetingen.

Nu je huisdier(en) zijn behandeld tegen vlooien , is de volgende stap om de vlooien in huis te bestrijden. Voordat de besmetting een onbeheersbare taak wordt, is het belangrijk om zo snel mogelijk actie te ondernemen om de beestjes kwijt te raken. Als je een spuitbus koopt, let er dan op dat het voor bestrijden van vlooien en vlooienlarven is Niet zo maar een insectenspray. Spuit het huis grondig zoals op de gebruiksaanwijzing beschreven staat. Sluit ieder vertrek als je daar gespoten hebt af.


Ga na het laatste vertrek even een uurtje buiten spelen. Deze methodes zijn vaak milieuvriendelijker dan de aangeboden chemische middelen in de winkel. Daarnaast heb je de benodigde spullen om de vlooien te bestrijden vaak al in huis.

Als je de vlooien in je vloerbedekking wilt bestrijden , dan zul je ook de vlooien moeten doden die zich op andere plekken bevinden, waaronder het mandje, deken en kussen van je huisdier. Strooi gewoon diatomeeënaarde in het mandje van je huisdier en zet hem twee tot drie dagen apart. Laat je huisdier niet in het mandje slapen. De woonkamer en slaapkamer zijn de meest gekozen plekken van de vlooien , omdat hier veel schuilplaatsen zijn, zoals op de bank of in het tapijt. Zet ’s avonds een bak met water met een aantal druppels afwasmiddel neer.


Zet hier een aantal brandende kaarsjes in. Zodra het donker wordt, komen de vlooien af op het licht van de kaarsjes. De meest voorkomende oorzaak van vlooien in huis is ons huisdier.


Ook springen ze op katten en honden die los buiten lopen. Binnen een paar dagen ben je af van de vlooien en eitjes! Natuurlijk nog wel een paar weken blijven herhalen om er zeker van te zijn dat alle vlooien dood zijn. Azijn en kokosolie werken hierbij ook uitstekend.


U moet de vlooien op het dier bestrijden , de vlooien in huis en de eitjes en larven in huis. Zodra vlooien worden geconstateer moet alle honden en katten in huis worden behandeld met een bestrijdingsmiddel. Vlooienbestrijding is niet eenvoudig.


Vraag hierover raad aan de dierenarts.

Was het kussen of deken van uw huisdier. Echter wees voorzichtig met de hoeveelheden want knoflook kan bloedarmoede veroorzaken wanneer je te veel en te vaak knoflook geeft. In de tuin bestrijden wij hier de vlooien met lavendel.


Ruim aanbod verschillende modellen! Nu ook uitgebreide Safety verzekering mogelijk bij uw bestelling. Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop.


Een bak met water en afwasmiddel is ook een truc om vlooien te bestrijden. Hier zal op de pagina’s ‘ vlooien bij katten’ en ‘ vlooien bij honden’ uitgebreid op worden ingegaan. Mijn vogels hebben vlooien.


Verwijder ze dan onmiddellijk uit het huis en vervang ze door een andere zelfgemaakte remedie om vlooien te bestrijden. Lees ook dit artikel: Verlicht allergieën met deze zeven natuurlijke antihistaminica. Gebruik zout om vlooien aan te pakken. Om de vlooien in huis, in de omgeving, te bestrijden kun je de volgende vier tips opvolgen: Stofzuigen. Regelmatig stofzuigen is slim om vlooien te voorkomen.


Mochten de vlooien toch het huis overnemen, dan is het belangrijk om te stofzuigen op plekken waar je moeilijk bij kunt komen, zoals onder kasten en tafels. Strooi het op uw tapijt , meubels, dierenmanden en alle andere plekken in uw huis waar vlooien zitten. NB: Rozemarijn is een natuurlijk afweermiddel tegen vlooien. Het zal de vlooien niet bestrijden maar verjagen. Volwassen vlooien zullen dichter bij een directe voedingsbron blijven en zijn meestal te vinden in de dierenman het tapijt of direct op de gastheer of gastvrouw.


De voorkeur van de vlo gaat zoals eerder aangegeven uit naar huisdieren, maar bij gebrek aan beter zullen ze overspringen naar mensen. Als je een hond hebt en hem uit moet laten, blijf deze eerste maand dan op de stoep of de weg. Je hond of kat is giftig voor de vlooien die op hem springen, maar je probeert een vervelende vlooienplaag te bestrijden en je wilt niet dat er nieuwe vlooien in de vacht van je huisdier terechtkomen terwijl je de oude vlooien probeert te doden. Als je start met vlooien in huis bestrijden , begin je natuurlijk bij je huisdier. Hiervoor zijn verschillende anti-vlooienmiddelen verkrijgbaar.


Let er op dat het middel dat je koopt niet alleen vlooien bestrijdt , maar ook hun eitjes en larven. Je kunt mij dus niet wijsmaken dat je er desalniettemin effectief vlooien mee kunt bestrijden. Het is niets meer of minder dan siliconenolie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts