maandag 22 januari 2018

Garage blokhut

Ruime keuze aan blokhutten en tuinhuisjes. Kom langs in onze showroom! Tot korting op het grootste assortiment blokhutten van Nederland. Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan!


Een paar voordelen van een houten garage t. Een houten garage van de blokhut.

De houten garage op maat bestellen is natuurlijk ook mogelijk. Waarom een houten garage ? Indien je kiest voor een (deels) geïmpregneerde of gespoten variant, moet je rekening houden met nog eens tot weken extra levertijd. Voor een nauwkeurige indicatie kun je contact met ons opnemen.


Een garage in blokbouw (klassiek of modern) is extra stevig en robuust en bezorgt u een zee van ruimte. Met zijn riante afmetingen kan uw auto, maar ook extra spullen en fietsen netjes buitenshuis worden opgeborgen. Of nood aan extra hobbyruimte?


Een poort (naar keuze) sluit het geheel veilig af.

Er zijn tal van opties waaruit u kan kiezen. Maatwerk is mogelijk voor uw houten garage. Een zeer stevige houten garage die beschutting biedt aan uw auto en tuingereedschap. Een aanwinst voor bij uw huis.


Azalp biedt u de mogelijkheid een houten garage volledig op gewenste maat aan te passen. Aarzel niet en neem contact met ons op om naar de mogelijkheden te informeren. Voeg toe om te vergelijken. Wij realiseren bouwwensen door deze te vertalen naar een persoonlijk ontwerp. Daarnaast beschikken we over een showroom van 3. Onze houten garages worden gemaakt van Lariks Douglas hout, een zeer duurzame houtsoort dat amper gevoelig is voor schimmels.


Voordelen van een houten garage. Eén van de voordelen van een houten garage is dat je deze kunt afsluiten. Hoge kwaliteit blokhutten en tuinhuizen met veel korting online kopen. Natuurlijk zijn de houten garages ook geschikt om uw gereedschap veilig en droog op te bergen of gewoon om heerlijk in te klussen. Op zoek naar een houten garage ? Op onze website ziet u verschillende soorten houten garages waar u uit kunt kiezen.


Funderingsbalken met afwateringsprofiel voor uw garage blokhut of tuinhuis.

Garages zijn ideaal, u kunt uw dure aankopen achter gesloten deuren zetten. Denk bijvoorbeeld aan uw net nieuwe elektrische fiets of misschien wel uw grasmaaier. Alle spullen kunt u makkelijk en overzichtelijk opbergen in een garage van Lugarde.


Naast het opbergen van uw spullen is het ook heerlijk om uw auto te kunnen parkeren in uw garage. Ons advies is eerlijk en recht door zee. Als u opzoek bent naar een tuinhuis, blokhut , houten garage dan bent u bij ons aan het juiste adres.


Maar er zit wel degelijk een verschil tussen deze twee en wel in de manier van opbouwen. Bij een blokhut worden de houten balken op elkaar gestapeld en grijpen de hoeken in elkaar. Uiteraard kunnen wij u niet alle blokhutten laten zien, aangezien ons gehele aanbod meer dan 10.


Daarom hebben wij ervoor gekozen om van elke serie minimaal model blokhut , veranda, tuinhuis of garage te tonen waardoor u wel goed kunt zien wat u koopt. Blokhutten van QS Gartendeco.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts