vrijdag 26 januari 2018

Campingaz 3 series classic ls gasbarbecue

Bekijk ons uitgebreide assortiment. Specialistisch advies nodig? Creëer buiten ook een thuisgevoel! Kies uit producten vanaf € 550. Grootste aanbod kampeerartikelen.


Er gaat niets boven gezellig buiten eten. Met drie fijn instelbare roestvrij stalen branders hebt u de hele tijd door een hoog, gelijkmatig vuur. Campingaz Series Classic LS Plus Gasbarbecue - Branders. Zwart Grijs direct bestellen in onze webshop! De Master Series Classic LS combineert een aantal unieke kenmerken.


Series Classic Featuring durable stainless steel tube burners and a non-stick, enamelled cooking surface, the Series Classic makes cooking al fresco family meals a breeze. Met één druk op de knop komt er een klein, elektrisch vonkje vrij waarmee de branders aangaan. Met deze gasbarbecue bereid je eenvoudig lekkere maaltijden om samen te genieten met vrienden en familie. De barbecue valt op dankzij de twee inklapbare houten werktafels. Schoonmaken is snel en simpel dankzij het easy clean systeem.


Daarnaast heeft de barbecue een zijbrander van kilowatt voor het bereiden van sauzen en bijgerechten. Hij is ontworpen om je gemak te bieden en de trolley van de barbecue beschikt over veel bergruimte voor specerijen en accessoires. Hij heeft ook een handige, opvouwbare zijtafel. Karakteristiek voor deze buitenkeuken zijn de grote prestaties die de roestvrije stalen buisbranders bieden.


Ruim aanbod Gas barbecue barbecues. Het grootste Outdoor assortiment van Nederland. Ideaal voor een groep vrienden of familie. CAMPINGAZ Gasbarbecue Series Classic LS D. Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is. Profiteer direct van uitstekende service en scherpe prijzen.


Hij is voorzien van sterke en duurzame RVS branders voor consistente prestaties, telkens wanneer u hem gebruikt. Help anderen en geef jouw mening over dit product. Het nieuwe Culinary Modular Systeem is als optie verkrijgbaar bij de Serie Classic LS.


We hebben sinds kort de campingaz classic en zijn zeer tevreden. We houden van buiten zijn en buiten eten. Dat is met deze buitenkeuken zeker te doen! Op de praktische extra zijbrander prepareer je moeiteloos een lekkere saus of garnering.


Na afloop hoeft niemand de barbecue schoon te schrobben! De uitgebreide buitenkeuken heeft een grillrooster,. Het kookoppervlak biedt namelijk ruimte om voor personen tegelijkertijd eten te bereiden.


Vergelijk alle prijzen vanaf € 3560.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts