donderdag 18 januari 2018

Overkapping scherm

Specialistisch advies nodig? Zakelijk Samsung Monitoren kopen? Wij bouwen moderne en landelijke overkappingen , benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bij een rails werkt het veranda scherm hetzelfde als een gordijn.


Heel eenvoudig kan u het scherm dichttrekken en tegen elkaar sluiten met een rits of touwtjes. Uw veranda is nu volledig afgesloten zonder dat het u veel werk gekost heeft.

Maak van uw veranda een volledige overkapping met verandaschermen. Aluminium en houten overkappingen. Terrasoverkappingen kunnen worden uitgevoerd in aluminium of een houten constructie van Lariks-, Eiken- of hardhout. Zon en Scherm biedt als privilege dealer van Verano kwalitatief maatwerk.


Altijd tot op de millimeter nauwkeurig ingemeten en met montageservice door heel Nederland! Met een overkapping geniet je het gehele jaar van je tuin, terras of veranda. Wij bieden een kwaliteitsselectie terrasoverkappingen tegen een zeer scherpe prijs.


Overkapping of buitenverblijf?

Een terrasoverkapping met screens tovert u in een paar seconden om tot een buitenverblijf. Dat is een kwestie van de screens laten zakken, en u bent rondom beschermd tegen zon, wind en regen. Ideaal ook voor vrijstaande overkappingen.


Hoe verder de screens zakken, hoe meer u zich beschut voelt. Een windscherm voor uw overkapping kunt u in diverse afmetingen bestellen. Zowel met een horizontale als verticale bediening. Door z`n ontwerp is dit windscherm het ideale- doe het zelf montage scherm.


Het doorzichtige doek filtert van de wind en daarnaast van de UV straling. Het is vrijwel op iedere overkapping te monteren zowel boven als onder uw serre. Omdat je het zonweringsdoek bijna altijd ziet,.


Horizontale overkapping van glas. De laatste trend in de glazen terrasoverkappingen zijn rechte overkappingen. Hierbij is het dak optisch dus helemaal recht.


De afloop van het glas, dat nodig is voor het afvoeren van regenwater, is weggewerkt in de hoogte van de aluminium profielen. Als u een overkapping hebt, kunt u ook bij regenweer lekker buiten zitten. Staat er win dan kunt u last hebben van slagregen.


Met het windscherm bent u van beide af.

U hebt het weersbericht niet nodig om een tuinfeest te plannen. Door de enigszins open structuur van het doek blijft het zicht van binnen naar buiten behouden, terwijl de inkijk van buiten naar binnen overdag vrijwel nihil. Kies uit houten overkappingen in vaste maten met plat dak of schuin dak.


Tevens leveren wij deze bouwpakket overkappingen met of zonder berging. Wij leveren overal in de Benelux kant en klare overkappingen van voordelig Geïmpregneerd vurenhout of luxe Lariks Douglas hout. Ontdek de profielsystemen, overkappingen, gevelpanelen en kunststofplaten. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Met de verwarming van Somfy en Solamagic haal je maximaal comfort in huis.


Deze infrarood heaters verwarmen je terras, pergola of overkapping waardoor je langer en comfortabeler buiten kunt blijven zitten. De intensiteit van de heaters is volledig in te stellen. Als u lekker in de zon wilt zitten, schuift u de terrasoverkapping weer in. Zou u een vaste overkapping of een serre hebben, dan bent u gedoemd op warme zomerdagen onder het glazen dak te zitten. Wij vinden dat u zelf moet kunnen kiezen tussen open lucht en volle zon of schaduw en beschutting.


Wij bieden allerlei onderdelen aan voor een zelfbouw aluminium overkapping met polycarbonaat platen. Ga naar complete liggersets of losse overkapping onderdelen. Duurzaam en milieubewust zijn de onbehandeld douglashouten tuinschermen, hierbij ook weer keuze in plankbreedte, hoeveelheid planken per scherm , en geschaafd of fijnbezaagd.


Als je wilt dat de douglas schermen nog langer meegaan, dan zijn deze ook groen geïmpregneerd verkrijgbaar. De meeste strakke en moderne tuinschermen zijn die van composiet. Dit kan wel, maar erg fraai is het niet.


Wij adviseren dan liever een verticaal screen, een speciaal uitrolbaar scherm aan de gevel of een paal. Is het niet meer nodig, dan verdwijnt het net zo makkelijk weer in zijn cassette. Bekijk zelf de diverse verandawanden! De B3terrasoverkapping is een strakke, aluminium overkapping met vouwdak dat bestaat uit pvc- of acryldoek. Het dak is tot op elke positie openschuifbaar.


Helemaal open kan het spaarzame zonlicht in de tussenseizoenen opnieuw doordringen tot in uw woonkamer. Met deze populaire set bouwt u zelf een draaibaar shutter scherm of een verstelbaar dak van uw overkapping. Of dat u wel of geen privacy wilt hebben indien u deze flex fence set als tuinscherm gebruikt.


U kunt de lamellen immers draaien wanneer u dat wilt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts