dinsdag 9 januari 2018

Houten usb stick kopen

Kom langs bij MediaMarkt Utrecht en laat je adviseren over USB-sticks in de winkel! Bekijk de winkelvoorraad en de openingstijden op onze website. Zoek naar usb stick kopen op de nieuwe KensaQ. Specialistisch advies nodig?


Vandaag bestellen morgen in huis! Houten USB sticks bedrukken met logo.

Een houten USB stick past bij een groen bedrijfsimago en natuurlijk bij bedrijven die hout in hun producten verwerken. Al onze houten USB sticks bedrukken wij met inkten op waterbasis waardoor het milieu gespaard blijft. Wij gebruiken uitsluitend A-kwaliteit USB chips die RoHS compliant zijn.


We hebben diverse modellen sticks van bamboe, walnoot, essenhout, VINTAGE WIT mat en white wash glans. Van de vintage mat wit en New York essen hebben we ook een GB versie op voorraad. De sticks zijn bijna altijd uit voorraad leverbaar.


Deze houten USB stick worden voorzien van een eigen tekst. Er zitten magneetjes in, zodat hij altijd netjes sluit. Door de lasergravering krijg je een heel mooi en scherp effect.

Het wordt er in gebran dus de opdruk zal er nooit meer vanaf gaan. Op zoek naar een hout usb stick ? Meer dan 5soorten leuke usb sticks. Zo kunt u altijd een mooie USB stick vinden die past bij de uitstraling van uw bedrijf.


Stoere Autovormige USB - Stick met 8GB Deze leuke USB - stick in de vorm van een auto heeft een capaciteit van 8GB en is verkrijgbaar in verschillende leuke kleuren. De USB - stick heeft een leessnelheid van 15MB per seconde en een schrijfsnelheid van 6MB per seconde. Deze USB stick boek van echt hout heeft een capaciteit van 8GB.


Ben je ook dol op de lezen of ken. Sla jouw bestanden op deze witte flashdrive met pandaprint van 32GB op. Ideaal voor het opslaan, kopiëren en verplaatsen van gegevens, spelletjes, beeldmateriaal en muziekbestanden. Een usb - stick is ideaal voor een kleine back-up van je (media)bestanden. Als je grotere bestanden wilt overzetten, is het slim om een stick te kopen met usb 3. Hiermee zet je je bestanden tot wel keer sneller op je usb - stick.


Zoek je heel veel portable opslagruimte, dan is een externe harde schijf de oplossing. Binnen elke prijsklasse is er een goede USB - stick te vinden. Snel en gemakkelijk jouw USB - stick kopen. Weet jij al met welke je kleine back ups wilt maken van je bestanden?


Bij MediaMarkt profiteer je van de beste service.

Vind jouw nieuwe usb stick in ons grote assortiment. Jij bepaalt hoe je betaalt. Goedkoopste landelijke bezorging in heel Nederland. Wij bedrukken uw bedrijfskenmerken op de houten USB sticks. De naam, slogan of het logo van uw bedrijf plaatsen wij op uw eco houten USB stick.


De houten USB sticks voorzien van bedrukking kunt u optimaal gebruiken als promotiemiddel. Uw bedrukte USB stick wordt gezien en uw bedrijf zal herkend worden. Op deze pagina vindt u ons uitgebreide usb en powerbank assortiment.


Bedrukte USB Stick met logo online bestellen bij USB FACTORY. Bij USB Factory kunt u snel USB Stick met bedrijfslogo bestellen en laten bedrukken. Wij breiden ons assortiment continu uit. Alleen te bestellen in combinatie. Een USB stick is dan de ideale oplossing.


Wij hebben leuke USB sticks van o. Bij ons vindt u diverse modellen met een opslagcapaciteit van tot 2GB. Bij een beveiligde USB stick wordt de informatie versleuteld opgeslagen, zodat in geval van verlies niemand bij uw kostbare gegevens kan. Met een wifi USB stick kunt u eenvoudig contact leggen met een lokaal wifi netwerk.


Als groothandel kopen wij in op grote schaal en door onze volumes kunnen wij prijzen afgeven waar niemand aan kan tippen. De meeste USB sticks bedrukken wij met logo in eigen moderne drukkerij. Of zet office documenten over van je laptop naar een desktop computer. Waar je deze ook voor gebruikt, een usb stick is een flexibele manier om altijd extra geheugen bij je te hebben.


Bovendien zijn usb sticks verkrijgbaar in meerdere formaten en opslagcapaciteiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts