woensdag 17 januari 2018

Voetbalschoenen voor kunstgras en gras

Eerst passen, later betalen. Snelle verzending en gratis retour. Shop alle merken en modellen voetbalschoenen online op beslist. Kunstgras: dé uitkomst voor balkon, terras of tuin.


Alle nieuwe kunstgras Nike voetbalschoenen , kunstgras adidas voetbalschoenen en kunstgras PUMA voetbalschoenen zijn bij ons te bestellen.

Er wordt steeds vaker gevoetbald op verschillende ondergronden en het is belangrijk om de goede voetbalschoenen te dragen voor de betreffende ondergrond. Tegenwoordig zijn er veel verenigingen met kunstgrasvelden en natuurgrasvelden en spelen de teams op beide velden. Hier is op ingespeeld door een multiground voetbalschoen te. Er zijn er zeer veel op de markt en dat maakt de keuze misschien wat lastiger.


Daarom is het goed om te kunnen vergelijken wat je betaalt voor een paar kunstgras voetbalschoenen en wat de prijsverschillen tussen de verschillende modellen en aanbieders zijn. De artificial ground voetbalschoenen zijn speciaal gemaakt voor het spelen op kunstgras. Voetbal op kunstgras is in opkomst.

Ook deze voetbalschoenen hebben een groter aantal noppen (soms wel tot 25). AG- ArtificialGround: AG voetbalschoenen zijn speciaal gemaakt voor kunstgrasveld. Deze voetbalschoenen zijn beter beschermd tegen de invloeden van kunstgras waardoor ze langer meegaan.


De noppen zijn soms van ander materiaal en de punt van de schoenen is verstevigd. We zijn al gauw geneigd om voor een bepaald merk of kek kleurtje te kiezen. Een van de belangrijkste zaken van een voetbalschoen is echter voor welke ondergrond hij geschikt is. Een voetbalschoen voor op gras , is heel anders dan een voetbalschoen voor op kunstgras of een zaalvoetbalschoen bijvoorbeeld.


Het verschil zit ‘m vaak in de noppen. Bij voetbalschoenen is er veel minder aan de schoen veranderd dan bij andere sportschoenen. In principe zijn er aardig wat voetbalschoenen die je als kunstgras voetbalschoenen kunt gebruiken, maar ook als voetbalschoen op een grasveld.


Naar verloop van tijd kunnen er daardoor blessures ontstaan. Onderstaand een leuk artikel over kunstgras VS gewoon gras. Hierdoor krijgen voetbalspelers de keuze tussen kunstgras voetbalschoenen en gewone voetbalschoenen.


Maar wat is nou het verschil tussen deze twee type schoenen, welke moet je kiezen en waarom? Wij zochten het voor je uit.

Vind voetbal schoenen het nu op Kensaq. Bekijk nu onze uitgebreide collectie voetbalschoenen. Van sportkleding tot kampeerspullen. Alles voor het hele gezin vind je bij Wehkamp.


Voor jouw nieuwe paar stappers hoef je de deur niet uit! Klik en shop eenvoudig bij OTTO! Je kunt voetbalschoenen voor op kunstgras in alle prijsklassen, modellen, kleuren en stijlen en maten vinden, dus zowel voor kinderen als volwassenen. Op gewoon gras kan er ook vaak mee gespeeld worden. Bij Unisport kun je er ook voor kiezen om je nieuwe AG schoenen te personaliseren met een persoonlijke print.


Zo kun je bijvoorbeeld een vlag, je naam, of beiden op je schoenen laten bedrukken. Welke voetbalschoenen voor op kunstgras en natuurgras Speel je afwisselend op kunstgras en natuurgas, en wil je geen paar schoenen kopen voor de aparte velden dan is de Multi ground voetbalschoen hiervoor het meest geschikt. Dit geldt ook voor wanneer je met FG-schoenen speelt op hybride velden, waarbij gebruik wordt gemaakt van een combinatie van natuurgras en kunstgras. Er wordt steeds meer gevoetbald op kunstgras en daar zijn voetbalschoenen met een AG noppenpatroon geschikt voor.


Op een AG-zoolplaat zitten meer noppen dan op een FG-zoolplaat. De AG-noppen zijn kleiner van omvang en hol van binnen, wat zorgt voor meer grip en minder druk op de spieren en knieën. Het nadeel van kunstgrasschoenen is dat je er eigenlijk niet mee op het normale gras kunt voetballen.


Behalve als deze stijf bevroren zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts