vrijdag 19 januari 2018

Tuin voorbeelden kleine tuin

Van tuinhout tot sierbestrating! Een kleine tuin ontwerpen vraagt om slim en creatief gebruik van de ruimte. De professionals tonen de fijne kneepjes van het vak. Ontdek tips, trends en inspiratie voor het ontwerpen van een kleine tuin.


In dit artikel komen zes trucs aan bod met daarbij voorbeelden van bestrating voor een kleine tuin.

In een kleine tuin is het beter om kleine tegels te vermijden in de bestrating. Hierdoor lijkt de tuin nog kleiner. Daarnaast kan een schutting ook voor een optisch effect zorgen. Tuinontwerp voor een kleine tuin - foto's. Dan is het belangrijk om te weten wat je wel en niet wil.


Kleine tuin Kleine tuin voorbeelden. Bekijk deze voorbeeldtuinen om inspiratie op te doen. Let op de beplanting, bestrating en decoraties.

Zo ontwikkel je in een handomdraai je droomtuin. Ontdek op TuinTuin: Romantische tuin voorbeelden Romantische tuinen zijn tuinen vol bloemen, geuren en kleuren. Op TuinTuin vind je prachtige voorbeelden van romantische tuinen ! Inspiratie voor je eigen tuin kun je het beste halen uit goede bestaande tuin voorbeelden. We zetten voorbeelden van tuinen voor je op een rij. Een Engelse tuin staat vol met planten en ziet er daarom erg gezellig en weelderig uit.


Ga dan naar tuinvrouwhuisman. Doe inspiratie op met deze mooie voorbeeldtuinen. Voorbeeldtuinen: inspiratie voor uw tuin. De productnamen treft u onder de foto’s aan (klik op de foto voor een vergroting) of als u met uw muis over een foto beweegt.


Alle meubels shop je online. De beste keuze tegen lage prijzen! Hier zijn natuurlijk allerlei tips en tricks voor bedacht.


Maak in deze blog kennis met een aantal handige tips voor het inrichten en ontwerpen van een kleine tuin. Een tuin hoeft niet groot te zijn om te kunnen genieten. Een ander gevaar wat vervolgens op de loer ligt is een te sombere, grijze tuin , welke wellicht groot oogt, maar waar weinig leven in zit.


De tuinen zijn klein en door rondom een schutting te plaatsen lijkt de tuin alleen nog maar kleiner.

Krijg jij dan net als ik een opgesloten gevoel? Dit moet toch juist andersom zijn! In de tuin moet je het gevoel van vrijheid ervaren en dit gaat veel beter in een ruimtelijke en groene omgeving. Hoe kan ik mijn schutting ‘opleuken’?


Een strakke tuin aanleggen gaat, zoals gezeg het beste met een goed ontwerp. Dit overzicht van een kleine strakke tuin geeft een mooi overzicht van de verdeling tussen planten, tegels en terras. Zie je deze tuin , dan denk je meteen aan prachtige witte stranden met een diepblauwe zee.


Over een paar weken zal deze tuin weer volop in bloei staan en vliegen er weer vlinders en vogels. Een klein stukje natuur midden in de stad… Een stadstuin hoeft niet altijd klein te zijn en de regels voor een kleine groene stadstuin gelden natuurlijk ook voor een kleine tuin in een nieuwbouwwijk in een dorp. Een lijstje met hoe je je tuin denkt te gaan gebruiken en hoeveel tijd je hebt voor onderhoud.


Met het 3D programma kan ik je een rondwandeling laten zien door je toekomstige tuin , zo weet je precies hoe die er straks uit komt te zien. Een tweede lijstje met daarop wat voorbeelden van wat je wel en niet mooi vind aan andere tuinen. Inspiratie doe je op bij tuinen die je vaak genoeg ziet op televisie bij Eigen Huis en Tuin of bij vrienden en familie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts