woensdag 24 januari 2018

Partytent aluminium

Vergelijk online al vanaf € 295. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Dit zorgt voor meer stabiliteit dan de stalen buizen. Daarbij zorgt de zwarte kleur voor een elegante en chique uitstraling.


Ook zijn plekken op deze kleur het minst zichtbaar.

De professionele frame is waarschilnlijk het sterkste commerciële easy up partytent in Europa, perfect als u een sterk en waterdicht partytent nodig heeft dat op veel evenementen kan worden gebruikt en hergebruikt. Vele aanbiedingen bij bol. Partytenten koop je eenvoudig online bij bol. Gratis retourneren dagen bedenktijd. Ze zijn heel gemakkelijk en snel op te zetten.


Easy up partytent , ideaal voor evenementen. De onderdelen zijn van hoge kwaliteit.

Daarom denken we met je mee als je op zoek bent naar een partytent en geven we je duidelijk en eerlijk advies, zowel telefonisch als via e-mail. De easy up partytent is zeer geschikt voor beurzen en buitenevenementen. De grootste collectie partytenten! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Omschrijving premium easy up partytent 3x3.


Deze premium easy up met een afmeting van 3xmeter is bij uitstek geschikt voor professioneel gebruik. Het aluminium frame is zeer duurzaam en daarnaast relatief licht van gewicht. Dit maakt de tent geschikt voor gebruik tot en met windkracht 5. Wil jij een Easy Up partytent kopen waarvan jij jarenlang plezier zult hebben? Easy Up partytenten in verschillende klassen, van de goedkopere Economy tenten tot extra hoge, sterkere en met brandvertragend gecertificeerde professionals. Alle individuele delen van de easy up partytent zijn individueel gestikt.


De stiksels zijn waar nodig dichtgetaped aan de binnenzijde. De poten van deze tent zijn voorzien van extra stevige voetsteunen en handige klikkers om de tent snel op te zetten. Wij bieden deze easy up partytenten aan in verschillende kleuren. Zoek dan niet verder want met onze easy up tenten van aluminium krijgt u precies wat u zoekt.


Voor iedereen een voordeel.

Een partytent met zijwanden houd je gasten warm en droog, helemaal als je er een terrasverwarmer bij plaatst. Je breidt je feesttent heel eenvoudig uit met een losse zijwand voor de partytent. Door de losse zijwand voor de partytent te gebruiken, heb je de mogelijkheid om deze te verwijderen wanneer het weer warmer wordt.


Onze aluminium tenten zijn als luxe partytent geschikt voor zowel zakelijke evenementen als tuinfeesten, festivals, maar ook als kermis tent. De alu tenten zijn ook te gebruiken als opslagmogelijkheid. In een handomdraai bij u geleverd. Is het weer wel goe dan zet je je partytent op zonder zijwanden. Met een partytent kun je alle kanten op.


Het is een garantie dat een lang gepland feest altijd doorgang kan vinden. Snel en eenvoudig op te zetten. Deze partytent heeft een Easy Up, opvouwbaar frame, waardoor opbouwen en afbreken snel en soepel gaat. En uit vierkante, t- profiel en platte partytent aluminium frame. En of partytent aluminium frame t3-tis.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Momenteel bieden we een ruim assortiment aan partytenten met veel belangrijke details, die de algehele ervaring geweldig maakt.


Natuurlijk wil je voordelig je nieuwe partytent kopen. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. We houden je graag op de hoogte van onze partytent aanbiedingen en speciale acties!


Elke partytent aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Bekijk dus hier onze partytenten aanbiedingen en pak je. De palen zelf zijn vervaardigd uit aluminium , en dus uiterst licht en zeer robuust (diameter: 40x40mm - wanddikte: 5mm - binnenin verstevigd).


De schaarstukken zijn rechthoekige buizen van 32x16mm met een wanddikte van 2mm. Hierdoor kunt u deze zeer ruime partytent toch compact opvouwen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts