maandag 29 januari 2018

Groene beukhaag

Haagplanten, zo bij u thuisbezorgd. Binnen werkdagen geleverd. De Haag niet zelf planten? Alle beukenhaag vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw haagplanten.


Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Carpinus betules heeft als Nederlandse naam haagbeuk, hierdoor is er vaak verwarring om deze soorten. Voordelen groene beukenhaag : De Fagus sylvatica, oftewel de groene beuk, is de meest populaire haagplant van ons land. Dat komt door de sterkte van de plant, de veelzijdige toepasbaarhei maar bovenal het uiterlijk.


De prachtige groene bladeren in het voorjaar en de zomer geven jouw tuin snel een mooie uitstraling. U vindt hier een zeer uitgebreid assortiment groene beukenhaag , rode beukenhaag , haagbeuk, meststoffen en gereedschap waarvan u meteen kunt zien wat u koopt. Naast de groene beukenhaag hebben wij vele andere populaire haagplanten in ons assortiment zitten, zoals bijvoorbeeld de taxus en de buxus. Groene beuk eigenschappen. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is de groene beuk niet dezelfde soort als de haagbeuk, de Carpinus betulus.


De groene beuk wordt ook wel de Fagus sylvatica genoemd. Beukenhaag kopen: groene en rode beukenhagen. Wilt u een groene of rode beukenhaag kopen? Deze planten worden geleverd met kale wortel (u ziet de wortels).


Planten met kale wortel kunnen vanaf eind oktober tot begin mei worden geplant. Hoe eerder u in het jaar plant hoe beter het is. Deze Fagus sylvatica of beukenhaag is een populaire en veelgebruikte haagplant die het blad behoud in de winter. Voor een mooie beukenhaag gaan er planten per strekkende meter of voor een dubbele rij per meter.


De beukenhaag kan vrijwel op elke grond behalve op natte plekken, snoeien kan 2x per jaar. Via deze webshop beukplanten. Wij leveren uitsluitend beukenhaag planten met blote wortel via onze eigen boomkwekerij.


Haagbeuk planten zijn de carpinus betulus, deze is. Op nattere gronden zoals zware klei of leemgronden kiest u beter voor de haagbeuk (Carpinus betulus). Het precieze aantal planten kunt u vinden op de productpagina’s. Een beukenhaag kunt u vrij diep terugsnoeien, alleen is het voorjaar - na de nachtvorsten - daar een beter moment voor. Al onze rode en groene beukenhagen komen van onze eigen kwekerij.


Bij ons krijgt u altijd haagkwaliteit geleverd. Dit wil zeggen dat de planten tot onderaan de stam takken hebben, die zo uitgroeien dat u van onderaf aan een mooie volle haag krijgt. Er zijn twee bekende soorten beukenhagen: de groene beuk (Fagus sylvatica) en de rode beuk (Fagus Sylvatica Atropunicea).


De rode beuk is met zijn roodpaars gekleurde bladeren prachtig om te zien en heeft nagenoeg dezelfde eigenschappen als de groene beuk. Hoeveel groene - beukenhaag per meter. Wil je gelijk een wat vollere haag dan kun je een dubbele rij maken. Dan moeten er per strekkende meter gebruikt worden. Geef de groene beukenhaag een prachtige plek in uw voor- of achtertuin en creëer zo een mooi geheel.


Door de beukenhaag voor de schutting of voor een hek te plaatsen, geeft u uw tuin een natuurlijk uiterlijk en zorgt u voor 1 privacy. Een van de belangrijkste eigenschappen van beuk is dat de bladeren in het najaar bruin worden, maar niet afvallen. Een groot voordeel van de beuk is dat deze winterhard is.


De kwaliteit van een beukenhaag kan nogal verschillen. Dit heeft met name te maken met de volheid van de onderkant van uw haag. Hierover verderop deze pagina meer. Een groene beukenhaag bestellen bij de experts.


De tweede week van maart hebben wij de beukenhaag geleverd gekregen en dezelfde dag geplant, alle 2boompjes zijn aangeslagen en groeien goed! Wij hebben de mooiste planten voor u bij elkaar staan. Wel hadden we de daarbij geadviseerde vivimus meebesteld en bij het planten toegevoegd. De levering verliep zoals afgesproken door een vriendelijke chauffeur.


De plantenspecialist uw specialist in alle planten, niet alleen haagplanten maar ook vaste planten. Doordat het blad de hele winter behouden blijft geeft een groene beukenhaag uw tuin het gehele jaar een mooie uitstraling en biedt de beukenhaag u veel privacy.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts