vrijdag 12 januari 2018

Kees smit amersfoort vacatures

Wij hebben leuke (bij)banen voor jou! Altijd een restaurant bij jou in de buurt. Intro helpt je verder naar jouw droombaan: nuchter, verrassend en persoonlijk.


Zoek naar vacatures amersfoort op de nieuwe KensaQ.

Dé specialist in uitvoerend werk. Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Je bent bij ons onderdeel van een warm gezelschap. Het familiegevoel heerst sterk onderling.


Om specialist te kunnen blijven in tuinmeubelen, investeren we in kennis. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar tuinmeubelen in de buurt van Amsterdam? Dan ligt onze Experience Store XXL op nog geen minuten rijden!

Kortom, de Experience Store XXL in Amersfoort is het bezoeken waard! Wil jij graag parttime aan de slag in een verkopende functie? Kom ervaren hoe een loungeset zit. Alle vacatures bij Jobrapido. Hier kan jij dus onderdeel van uitmaken!


Vacat, dé zoekmachine met alle vacatures van meer dan 100. Vind vandaag je droombaan. Nederland en in het buitenland. Fulltime baan, parttime baan, tijdelijke baan. Heb je een passie voor sales en klanttevredenheid?


Kees Smit is een écht familiebedrijf, al drie generaties lang. Wil jij onderdeel uitmaken van het gemotiveerde team van de grootste tuinmeubelaanbieder van Europa? Ons uitzendbureau in Amersfoort biedt vacatures aan op mbo, hbo en wo niveau! Kees biedt u gewoon de laagste prijsgarantie.


U bent dus altijd verzekerd van de beste prijs, ongeacht de prijscategorie waarin u wilt slagen. Treft u elders tóch een betere prijs aan, dan vernemen wij dit graag van u.

Wij bieden jou een goed salaris, ruime KM vergoeding, diverse trainingen en een fijne werkomgeving binnen een leuk team. Meld je aan, dan gaan we van start! Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.


LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband. Gezellig team en flexibele werktijden. Er worden dagelijks nieuwe carrièremogelijkheden voor kees smit tuinmeubelen in Twente toegevoegd op SimplyHired.


Ze streven al jaar naar een perfecte serviceverlening en bieden vakkundige adviezen op het gebied van tuinmeubelen. Bekijk salarissen, vergelijk reviews, solliciteer eenvoudig en krijg een aanbod. Ben jij sociaal, positief en servicegericht?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts