maandag 22 januari 2018

Aux uitgang versterker

Bespaar tot wel via kiesproduct. Klus artikelen voor lage prijzen. Bestel al je klus artikelen online. Specialistisch advies nodig? Bekijk ons grote assortiment versterkers van vele merken.


De oplossing is een voorversterker – geïntegreerd in de pick-up of als onderdeel van de versterker.

Heeft de platenspeler zelf een voorversterker, dan kun je zonder problemen de AUX -ingang van je versterker gebruiken. Zit hij in de versterker , dan heb je naast de AUX -ingang ook nog een phono-ingang voor draaitafels zonder voorversterker. AUX betekend Auxilary (niet auxiliary) en vrij vertaald naar het nederlands kun je hem ook wel Hulp in- of uitgang noemen. In jouw geval gaat het om een AUX -IN, dus een Hulp-ingang. Elk apparaat wat een line-out heeft kan je daarop aansluiten.


Op mengtafels zie je veelal AUX -OUT zitten. Deze oplossingen heeft HQ volop. TAPE altijd ingangen zitten i.

Of het nou gaat om bewegingsmelders, deurbellen, HDMI-kabels of koptelefoons, dit merk heeft het. Bekijk dan snel de audiokabels die RCA omzetten naar een aux. Zo kun je eenvoudig genieten van jouw favoriete muziek. Geniet je graag van optimaal beeld? Op deze ingangen kunnen verschilllende bronnen worden aangesloten (bijvoorbeeld een CD-speler).


Op de Aux kan elke willekeurige signaalbron worden aangesloten. AUX Kabels Winkel Online - Goedkoopste AUX Kabel en elektronica winkel online, behalve AUX Kabels vind u op onze site ook 170. Let wel op: de TV kan ook INGANGEN op aux hebben, vaak aan de voorkant van de TV, deze werken NIET als uitgang.


Als de TV een scart-aansluiting over heeft dan kun je er een scart-adapter inprikken en daar de cinch pluggen naar de aux -ingang van de versterker insteken, schakelaar op OUT schakelen. Een stereo- versterker kopen bij MediaMarkt. Zo kunnen alle hifi systemen worden uitgebreid met een versterker. Een versterker focust zich puur op het versterken van audio.


De AUX uitgang is om het geluid van de CD-speler op een andere installatie aan te kunnen sluiten. Het geluid is onafhankelijk van de volume instelling van de CD-speler zelf, je kan dan de eigen versterker op draaien terwijl je toch het geluid via de AUX - uitgang aan de AUX - of CD-ingang van je versterker doorgeeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een verbinding tussen je telefoon of mpspeler en je auto of versterker.


Met een Aux kabel maak je verbinding tussen je verschillende spelers. Veel gebruikt is een aux kabel bij een auto radio.

Eersteklas HiFi versterker met RCA-ingangen en RCA- uitgang en aan de voorkant een AUX -ingang. Het frontpaneel is gemaakt van geborsteld roestvrij staal. Deze Auna HiFi versterker is er één met doordachte functionaliteit en een geweldige geluidsprestatie.


Kan je van aux uitgang maken? Meer resultaten van gathering. Op zoek naar een audio kabel Bekijk en vergelijk een ruim assortiment bij de beste shops! Ik heb mijn Samsung tv met een optische kabel aan mijn versterker verbonden.


Kan ik nu alleen het volume via mijn versterker bedienen? Het voordeel van de headset uitgang was dat ik niet de afstandsbediening van mijn versterker nog ha maar ik had wel het idee dat de kwaliteit minder was. Je kan altijd de uitgang van de koptelefoon gebruiken.


Voor het aansluiten van de luidsprekerkabels zijn schroefterminals aanwezig zodat er geen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts