woensdag 17 januari 2018

Eurom golden 2000

Eurom golden 2000

Bestel Eurom Golden bij fonQ. Kies uit producten vanaf € 660. Reserveer online, laagste prijzen. Boek het Cocooning, Avignon. Deze terrasverwarmer is niet alleen zuinig in gebruik, maar dankzij de sterke reflector geeft deze ook veel warmte af.


Eurom golden 2000

Deze lamp straalt minder licht uit dan andere lampen, maar zorgt toch voor een heerlijke warmte op het terras. De sterk weerkaatsende reflector zorgt voor een hoog rendement waardoor het op koele avonden nog heerlijk vertoeven is. De korte, intense warmtegolven van de terrasheater zorgen ervoor dat je het snel warm hebt. De terrasverwarmer biedt je verschillende ophangmogelijkheden en beschikt over standen. Onze productgroepen zijn onderverdeeld in categorieën.


Bespaar tot wel via kiesproduct. De nieuwe serie is door Eurom zelf ontwikkeld en is een doorbraak op het gebied van innovatieve terrasverwarming. Dé reden om een terrasverwarmer uit de nieuwe Eurom Golden Shadow serie te kopen, is het feit dat deze elektrische terrasverwarming geen fel rood licht afgeeft, zoals andere terrasverwarmers dat vaak wel doen. De infrarood heater van Eurom is iedere euro waard.


Eurom golden 2000

Deze lamp is veel minder fel dan andere lampen, waardoor het licht een stuk aangenamer is. Bovendien straalt deze terrasverwarmer minder licht uit dan de andere modellen. Heel vervelen maar gelukkig kunt u een nieuwe lamp kopen. Help anderen en geef jouw mening over dit product.


U krijgt direct een bevestiging. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Het grote verschil is hierbij dat de Ultra RCD uitgevoerd is met een handige afstandsbediening.


Hiermee kunt u het toestel in- en uitschakelen, maar is de heater ook te dimmen. Daarnaast wordt de warmte krachtig weerkaatst door de kwalitatief sterke reflector en verwaaid deze nauwelijks. Onder bepaalde omstandigheden kan het aantrekkelijk zijn de straler vast aan te sluiten op het elektriciteitsnet en hem met een schakelaar te bedienen.


In Nederland wordt het buitenleven steeds populairder. Daarom hebben wij in ons assortiment Eurom Golden terrasstralers opgenomen. Deze types zijn professioneel inzetbaar maar nu ook voor de consument betaalbaar.


Deze smalle elegante straler is ideaal voor buiten gebruik, onafhankelijk van positie en. Heerlijk buiten zitten doe je onder Eurom Golden Shadow! De Golden Shadow wordt compleet geleverd inclusief bevestigingsmateriaal en kan naar wens zowel aan de muur of parasol gemonteerd worden. Deze krachtige terrasverwarmer is voorzien van een golden carbonlamp die een zeer aangename warmte geeft en het lichaam snel opwarmt. Kom kijken, diverse heaters aangesloten in albergen ov.


Terrasverwarmer zonder fel rood licht type eurom. Zeer geschikt voor (bij)verwarming op kantoor, slaapkamer of woonkamer. In totaal heeft u de mogelijkheid om dit model op drie verschillende manieren te gebruiken, namelijk als plafondheater, wandheater of als parasolheater.


Eurom golden 2000

Omdat de terrasverwarming steeds vaker een permanente plek krijgen binnen het huishouden etc, wordt het design steeds belangrijker en mooier. Hij heeft een strak design en heeft een omkasting bestaande uit aluminium.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts