maandag 22 januari 2018

Witte zweefparasol

Koop nu jouw nieuwe Witte parasol thuis op je gemak. Creëer buiten ook een thuisgevoel! Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget.

Ontdek het assortiment van Wehkamp. Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd! In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


Inclusief voet voor tegels. Het doek is behandeld tegen UV-indringing.

Vergelijk Witte parasols online op VERGELIJK. Kom snel naar onze website en vind de goedkoopste, mooiste en beste Witte zweefparasol. De zweefparasol Le Havre is bij meter en 360° verstelbaar op de voet en kantelbaar. Gemak is het belangrijkste kenmerk van deze zweefparasol De Hawaii parasol hoef je in principe niet te verplaatsen, want vanuit één positie creëer je schaduw waar deze nodig is.


De Hawaii parasol zet je gemakkelijk schuin, door middel van het handvat schuif je het doek in verschillende standen schuin tot bijna graden. Ben je op zoek naar een grote, vierkante, praktische parasol voor in je achtertuin? Deze parasol biedt je een groot schaduwoppervlak dankzij de handige zweefconstructie. De parasol is gemaakt uit stijlvolle baleinen bekleed met polyester, heeft een hoogte van 2centimeter en een diameter van maar liefst 3centimeter. Het oog wil natuurlijk ook wat.


Daarom kies je bij KARWEI niet alleen uit verschillende soorten, maar ook uit verschillende kleuren parasols. Kies bij donkere bestrating van je terras voor een witte parasol of een grijze parasol. De voordelen van een witte parasol. Denk aan wit , zwart en antraciet.


Parasols zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Een witte parasol heeft een belangrijk voordeel. Wit weerkaatst namelijk de zon, waardoor je wat koeler blijft dan wanneer je voor absorberend zwart zit.

Bij Tuinmeubelland hoef je je daar geen zorgen over te maken. Je hebt de keuze uit diverse groottes. Niet geheel onbelangrijk, de kleur van de zweefparasol. Op welke plek je de zweefparasol neerzet is minder belangrijk dan de gewone parasols. Kies uit 1producten vanaf € 699.


Gratis verzending Laagste prijs Webshop keurmerk. Zweefparasols van alle merken op beslist. Bestel je nieuwe zweefparasol op LOUNGESET. Bekijk op onze webshop het grote assortiment zweefparasols online en goede aanbieding.


Simpel: een parasol die als het ware boven je tuin of terras zweeft. De parasolvoet hoeft dus niet midden tussen de tuinmeubelen te staan. Je zet de zweefparasol naast de tuinset. Hier kun je verschillende zweefparasols vergelijken.


Platinum een geweldige keuze! Dit model is dan ook ideaal voor een grote tuin én kleine tuin en neemt weinig ruimte in beslag. Waarom jij voor een zweefparasol moet kiezen?


Zo kun je lekker met z’n allen in de schaduw eten of ontspannen. Op die manier heeft u geen last van de parasolpaal. Een zweefparasol heeft het grote voordeel dat de parasol wat verder van uw tuinset geplaatst kan worden.


Parasol-shop heeft zweefparasols in verschillende afmetingen in de collectie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts