maandag 8 januari 2018

Teststrips zwembadwater

Compleet assortiment testers. Altijd korting voor vaste klanten! Voor 23:besteld = morgen in huis! Alle teststrips vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw zwembaden.


Deze teststrips meten zowel het chloorgehalte als de zuurgraad (pH) van het water.

Dit is belangrijk om een schoon zwembad te behouden. En het geeft je aanwijzingen over hoeveel chloor je in het zwembad moet aanbrengen. Bekijk hier de teststrips. Testen met tabletten werkt niet veel anders dan met een strip. Het grote verschil is dat er een wat zwembadwater in een buisje gedaan moet worden.


Hierbij voegt u een tablet toe. Deze zal reageren met het zwembadwater en het water zal van kleur veranderen. Ik ga u waardevolle informatie vertellen over de teststrips water aquachek.


Ik vind het belangrijk dat je weet wat je meet en hoe je deze teststrips van aquachek moet aflezen om mooi helder maar vooral gezond zwembadwater of spa water te krijgen.

De teststrips geven parameters weer en wel de belangrijkste 4. Lees voor gebruik de gebruikers handleiding voor een juist gebruik. Laat persoon de waterbehandeling van uw zwembadwater verrichten om misverstanden en overdosissen te voorkomen. Het zwembadwater heeft tijd nodig voor het opnemen van de toegevoegde chemie.


Raadpleeg deskundige bij twijfel. Potje bevat teststrips. Deze zwembad teststrips testen de chloorwaarde, totale chloor, alkaliteit, pH waarde en de cyanuurzuur.


Met de test strips van Pool Improve test je iedere dag de kwaliteit van je zwembadwater. Vergelijk de strip met de kleuren op de verpakking en onderneem de juiste actie om het zwembadwater weer op het juiste peil te krijgen. Koop vandaag nog teststrips (ook voor digitale meter) of meettabletten en kom erachter wat de kwaliteit van uw zwembadwater is! Met een zwembad tester kunt u de kwaliteit van het water in uw zwembad controleren.


Handmatig met onze zwembad teststrips of automatisch met een digitale testset. Boven € 5- geen verzendkosten. Tips voor het herstellen van het zwembadwater.


Met deze teststrips kan je eenvoudig de pH-waarden, het chloorgehalte, de alkaliniteit en de hoeveelheid kalk in je zwembadwater meten. Dit geeft een indicatie welke onderhoudsproducten je nodig hebt om de waterkwaliteit van je zwembad op peil te houden. Zwem veilig en proper dankzij deze zwembad teststrips ! Chloormeter is een elektronische pH meter en chloormeter.

Via de gemakkelijk bediening van deze chloormeter kan je in een handomdraai je chloor meten en wordt het gebruik van teststrips overbodig. Je dient de chloormeter bij aanvang eenmalig te ijken. Daarna kan je altijd gemakkelijk het chloor meten in je. Meet bijvoorbeeld de actuele pH- en chloorwaarde. Ook de alkaliteit van het water test je snel en vakkundig met een testset.


Zelf uw bloedglucose meten. Omdat wij partner van BOL. Zwembadwater proper houden - meten is weten! Elke waarde heeft een invloed op de andere.


Eenvoudige en snelle manier om de staat van het zwembadwater te controleren. Teststrips voor zwembadwater analyse. Met de meetstrips kan u zowel de pH waarde, chloorwaarde of het zoutgehalte meten.


Wens je manueel het zwemwater te testen dan kan je gebruik maken van een zwembad teststrips of een zwembadwater test set. Bij teststrips dien je de teststrip kort in het water te doppen en vervolgens de waterkwaliteit af te lezen aan de hand van de kleurcode op de verpakking. Simpel in gebruik door middel van een teststrip in het water te dompelen en de kleuren te vergelijken.


Een goede controle van uw zwembadwater zorgt voor helder en zuiver zwembadwater. Met andere woorden, na het openen van de verpakking worden teststrips zeer snel onbruikbaar. Verder zijn de kleuren op teststrips zeer moeilijk af te lezen en te interpreteren. Nauwkeurige metingen zijn hierdoor niet mogelijk.


Zelfs een digitale uitlezing van teststrips is vaak niet correct, aangezien de teststrip de zwakke schakel is in deze. Chloor wordt in zwembadwater toegepast bij onderhoud om bacteriën te doden. Het moet echter precies gedoseerd worden en werkt alleen goed bij de juiste PH waarde van het water.


Je kunt de PH waarde van het water zelf meten met digitale meters of met behulp van teststrips. Deze moet neutraal zijn ( is ideaal).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts