donderdag 25 januari 2018

Kabeldoorvoer 40mm

Beschikbaar in diverse materialen. Kwaliteit voor de beste prijs! Garantie - Snel Bezorgd - Niet goed = Geld terug! Doorvoertules zijn gemaakt van ozon- en uv-bestendig EPDM. Overige materialen zijn in overleg leverbaar.


Bespaar tot wel via kiesproduct.

Kabeldoorvoeren koop je eenvoudig online bij bol. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel. De kabeldoorvoer is ook te gebruiken voor de Meyer point elctrificatieunit. Wij hebben bij Kantoorinrichtingkopen.


Kies een kabeldoorvoer van 40mm of groter. Meubelbeslagonline is de webwinkel voor meubelbeslag. U wilt de kabels van uw elektrische apparaten ordenen. Een kabeldoorvoer is daarvoor een goed begin.


U kiest een diameter van tenminste 40mm maar het kan ook groter.

Een groot assortiment kunststof kabeldoorvoerdozen of bladdoorvoeren. Hiermee werkt u uw bureau netjes af met multifunctionele kabeldoorvoeren. In ronde, ovale en rechthoekige uitvoeringen, in velerlei kleuren beschikbaar. Wij leveren doppen in hout, kunststof en aluminum.


We maken gebruik van cookies en soortgelijke technieken om u goed van dienst te kunnen zijn. Bij Kantoorinrichtingkopen. Zo kunt u zeker een metalen kabeldoorvoer vinden die bij uw kantoor aansluit.


Voor het netjes wegwerken van kabels en snoeren in werkbladen. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. RVS Look - Chroom - Wit - Zwart - Beige - Grijs - Bruin. Met een kabeldoorvoer werk je op een nette en makkelijke manier meerdere kabels bij je werkplek weg. Deze Inspirations kabeldoorvoer zwart 80mm is gemaakt van kunststof en daarom makkelijk schoon te maken.


De zwarte kleur zorgt ervoor dat de kabeldoorvoer niet opvalt en vuil niet zichtbaar is. Onze kabeldoorvoeren zorgen voor een opgeruimd en veilig bureau, en worden alle kabels netjes weggeleid. Deze kabeldoorvoeren zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en afmetingen. Bezoek onze webshop voor het totale aanbod.


Uitvoering 2-delig, rond Montage om erin te drukken 29. Dit programma bestaat uit meerdere kabeldakdoorvoeroplossingen.

Voorzien van borstel om de kabels onderling te beschermen en altijd een passend gat voor de juiste kabel te zijn. Deze bureau kabeldoorvoer met een diameter van mm werkt alle kabels netjes weg voor een opgeruimde werkplek. Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts