woensdag 17 januari 2018

Nts vloeibare kunstmest

Bij ons vindt u voor elk type tuin de juiste kunstmest. Bekijk het aanbod en bestel online! NTS is een vloeibare meststof die stikstof en zwavel combineert.


Dit betekent een optimale groei, minder kans op stikstofverliezen en daardoor een goede stikstofbenutting. AHL = kg N per 1kg. Geef per categorie de keuze voor het gebruik van cookies aan.

Vloeibaar is niet zomaar vloeibaar ! N-xt Fertilizers is een van de weinige meststoffen die met complexe verbindingen werken. Dit houdt in dat er geen zoute eigenschappen aan verbonden zijn. Dit in tegenstelling tot alle andere meststoffen in de landbouw (zowel korrel als overige vloeibare meststoffen). Deze vloeibare meststof is geschikt om via een veldspuit of spaakwielbemester toe te dienen.


Net als andere vloeibare kunstmest wordt ook bij GrowSol een exacte verhouding zorgvuldig afgestemd. Toepassing vloeibare kunstmeststoffen.

Doormiddel van speciale spuitdoppen krijgt het gewas de meststoffen toegediend. De vloeibare kunstmest komt gedoseerd vrij als de plant het nodig heeft. Dit heeft dan ook als voordeel dat er minder stikstof verloren gaat. Bij het spuiten van vloeibare meststoffen is de keuze van de doppen van groot belang om een juiste verdeling te realiseren, gewasschade te voorkomen en zo efficiënt mogelijk te werken.


Sommigen bestaan al heel lang, zoals urean. De laatste jaren komen er in toenemende mate ook producten beschikbaar die afkomstig zijn uit mestscheiding en mestverwerking, luchtwassers en industriële reststromen (bijvoorbeeld uit de voedingsindustrie). Cors Onnes heeft een 1hectare akkerbouwbedrijf in Finsterwolde met een typisch Oldambtster bouwplan met overwegend graan.


Makkelijker, nauwkeuriger en ook nog iets goedkoper dan korrelkunstmest. Over het resultaat is hij tevreden. Powerbasic geeft het gewas een goede basis mee voor een optimale groei en ontwikkeling. Voor het toedienen van vloeibare bemesting maken we gebruik van speciale apparatuur, die overigens ook op zaai- en pootmachines kan worden gebouwd. Betere benutting van elementen uit de bodem, waaronder fosfaat 4. N dan de als vloeistof toegediende N-meststoffen.


Bij de vloeibare meststoffen was de opbrengst en N-opname bij vloeibaar AN beter dan die bij vloeibaar toegediende ureum en andere vloeibare meststoffen die ureum bevatten (Anasol, Urean en NTS ). Om direct aan de start voldoende mineralen be-schikbaar te hebben, is er een beperkte hoeveel-heid nitraat-stikstof aanwezig. De prijs per KG stikstof is verlaagd naar €per kg stikstof!

Zelf berekenen hoeveel u zou betalen voor het injecteren van vloeibare kunstmest ? Gebruik dan onze rekentool! Wij kunnen met onze Duport Liquilizer vloeibare meststoffen in de bodem injecteren. Duurzaamheid en vloeibare meststoffen Ook als het gaat om vloeibare meststoffen draagt Van der Stelt graag bij aan het slim hergebruiken van reststoffen.


Door het hergebruiken van afvalstoffen als meststof, hoeft er minder meststof te worden geproduceerd wat CO uitstoot compenseert. Met vloeibare meststoffen kunt u uw akkerbouwgewassen op maat bemesten. Deze pagina begint met een uitleg van de activiteit opslaan van vloeibare kunstmeststoffen in tanks. De voorschriften voor het opslaan van vloeibare kunstmeststoffen in tanks agrarisch staan in artikel 4. Activiteitenbesluit en artikel 4.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts