vrijdag 26 januari 2018

Betonplaten 80x120

Eigen fabrieken: de laagste prijs. Neem nu contact op voor een scherpe offerte! Betonplaten en Stelconplaten uit voorraad leverbaar. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Deze populaire betonplaten worden veel gebruikt bij kavelpaden en terreinverharding. De Agriplaten worden geleverd met wapening. Op een volle vracht kunnen wij 1Agriplaten laden.


Zelf leggen De betonplaten 80x1zijn door zijn formaat en gewicht gemakkelijk en snel (zelf) mechanisch te leggen op een goed geprepareerd zandbed. Mechanisch leggen van de betonplaten 80x1kan eenvoudig met behulp van haken, legschaar of met de vacuüm methode. De betonplaten zijn van dusdanige afmeting dat ze niet voorzien zijn van een wapening, maar toch zijn ze goed voor een ton aslast. Ze zijn voorzien van een sparing aan de zijkant.


Met behulp van hijshaken of legschaar, kunt u de betonplaten 120x80xmakkelijk oppakken en in het werk leggen. Deze veelzijdige industrieplaat, met een aslast tot maximaal ton is perfect in te zetten voor terreinverharding, toegangswegen en sleufsilo’s. Deze betonplaat 80x120cm is verkrijgbaar in 12cm dikte. De meest voorkomende betonplaat zijn de betonplaten 2xen de betonplaten 80x120.


Uiteraard kunnen wij ook eventueel andere afmetingen of gebruikte betonplaten leveren. De betonplaat kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden, voor kuilplaten of ten behoeve van verharding voor bijvoorbeeld een parkeerplaats. Wal Beton is leverancier van een ruim assortiment aan prefab betonproducten. Naast betonplaten (stelconplaten), silowanden, keerwanden, stapelblokken en multiblokken, leveren wij beton-gerelateerde producten als afwateringsgoten, perssap duogoten en menggranulaat. Bij gebruik van zwaardere belasting is het belangrijk dat er dan wel een voldoende draagkrachtige ondergrond wordt aangebracht.


Betonspecialist in het hoge noorden. Van Kalsbeek Beton is dé betonspecialist van Nederland en België. Een zeer compleet assortiment en jarenlange ervaring in de. Een betonplaat met deze structuur kan dan ook uitstekend gebruikt worden op vee routes en kavelpaden waar veel modder voorkomt.


Door zijn traanplaatstructuur heeft deze plaat grip in meerdere richtingen. Makkelijk zelf te leggen Diamant betonplaten zijn door het formaat en gewicht gemakkelijk en snel (zelf) mechanisch te leggen op een goed geprepareerd zandbed. De Keij werkt snel en efficiënt met betonplaten en industrieplaten van hoogwaardige kwaliteit.


We leveren de betonnen platen in een groot aantal standaardmaten, al dan niet uitgevoerd met constructieve wapening voor hoge aslasten. In de loop der jaren heeft Nedabo B. Onze ervaren legploegen zijn actief in Frankrijk, Duitsland en België. Onze kernactiviteiten zijn onder andere het aanbieden van nieuwe en gebruikte betonplaten , betonblokken, keerwanden en gootelementen. Een Constar vloer is eenvoudig te leggen, weer op te nemen en te herleggen.


Vraag naar onze scherpe prijzen. Let op: Alle prijzen van de betonplaten zijn vanaf prijzen, en geldig bij minimale afname van 2m². Bij kleinere aantallen kan er een toeslag worden toegepast.


Ook orginele “Stelconplaten” bestelt u bij Mholf-Bestrating. Stelcon betonplaten zijn te herkennen aan het merk Stelcon dat u altijd terugvindt in de bedrijfsvloer en stalen hoeklijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts