maandag 15 januari 2018

Camper overkapping

Zelfbouw Douglas Overkapping. Ontdek de nieuwste modellen voor dames, heren en kinderen. Groot assortiment Overkappingen. Gratis verzending en jaar garantie.


Onze overkappingen hebben een unieke vormgeving die nooit verveelt. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.

We maken gebruik van kwalitatieve materialen, waarop je jaar garantie op breken en barsten geniet. De camper startklaar naast het huis op de eigen oprit: voor veel camperaars is het een ideaal. Nadeel ervan is wel dat hagel, regen en uv-licht vrij spel hebben, wat niet bevorderlijk is voor de levensduur van de camper. De oplossing is een carport voor de camper. Dankzij hun specifieke constructie zijn BOzARC- overkappingen uiterst geschikt voor de bescherming van je mobilhome of camper.


Westerzon maakt het mogelijk om uw caravan of camper optimaal te beschermen tegen weersinvloeden. Een caravan of camper overkapping bestaat uit een verhoogde constructie waardoor u uw caravan of camper veilig kunt parkeren. Een overkapping voor uw caravan of camper kan op een aantal manieren worden geplaatst.

Bedek uw camper , caravan of stacaravan met onze unieke Dancover schuilplaatsen. Veel maten en kwaliteiten op een camper of caravan past. Systo Systems biedt vele mogelijkheden als u een overkapping voor uw camper wenst. Zijgevelaanbouw caravan overkapping op maat gemaakt.


Westerzon Overkappingen is producent van maatwerk overkappingen voor caravans en campers. Speciaal voor campers , die een flinke periode van het jaar “geparkeerd” staan, hebben we aangepaste carports in ons programma. Er wordt rekening gehouden met de inrijhoogte van een camper en onze houten overkappingen worden dus uitsluitend in een verhoogde versie aangeboden. Info over overkapping camper. Resultaten van zoekmachines!


De hellingshoek van het glazen dak is variabel van tot graden. Wij hebben ons gespecialiseerd in het bouwen van carports, luifels en veranda’s maar ook voor constructiewerk en tekenwerk kunt u op ons rekenen. Wie zijn camper graag op een stijlvolle manier thuis wil parkeren én optimaal wil beschermen tegen weersinvloeden, is bij BOzARC aan het juiste adres. Met een kwalitatieve BOzARC overkapping uit onbreekbaar polycarbonaat vermijdt u dat hevige regen, hagel of vallende takken schade aanrichten aan uw camper. Lees meer over onze carports voor campers of vraag meteen je vrijblijvende offerte aan.


Voor een aangebouwde carport heb je evenmin een vergunning nodig, maar geldt er wel meldingsplicht. Wist je dat je voor een vrijstaande carport voor je camper geen bouwvergunning nodig hebt, zolang de oppervlakte niet meer dan vierkante meter bedraagt? Als de keuze valt op het zelf bouwen is het belangrijk om te bepalen wat voor een overkapping je wilt bouwen.

Carport of overkapping zelf bouwen. Als specialist in het aanbouwen van carports en andere overkappingen maken wij niet alleen gebruik van duurzame en hoogstaande materialen, maar wij bieden u ook unieke designs en een snelle klantgerichte service. Camper Overkapping aangebouwd.


Een stijlvolle carport vormt het verlengstuk van uw woning of bedrijfspand. Een carport is de ideale overkapping voor uw auto, camper of boot. In onze eigentijdse ontwerpen houden wij rekening met de esthetische meerwaarde van de carport. U bent verzekerd van een stijlvolle afwerking, met oog voor het kleinste detail. Houten overkapping : een verrijking voor het huis!


Bent u opzoek naar een mooie houten overkapping waarmee u extra leefruimte creëert? Een plek waar u het hele jaar door droog en beschut buiten kunt zitten? Bekijk hier de prijslijsten van onze overkappingen en carports. Tuinbeurs Nederland biedt een uiteenlopend assortiment aan houten overkappingen. Neem dan gerust contact met ons op.


Zo is uw auto beter beschermt onder een carport. Een voorbeeld hiervan is UV-straling. UV-straling tast de blanke lak van uw auto aan waardoor deze verkleurd en sneller beschadigd. Maar UV licht kan niet door het glazen dak heen waardoor uw auto veel minder blootgesteld wordt.


Tevens is de kans op roest en corrosie minder groot met een overkapping.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts