woensdag 24 januari 2018

High tea paleis het loo

Gratis verzending en retour! Laagste prijs en gratis avondbezorging. Vandaag bestel morgen in huis. In de Westvleugel van het paleis , grenzend aan de klosbaan, bevindt zich restaurant Balzaal.


Hier geniet u op reservering van een koninklijke high tea.

Dit restaurant is geopend tijdens evenementen en in het weekend. Vorstelijk genieten in de Balzaal! Kortom, ik zou deze High Tea zeker aanbevelen! Lekkere hapjes, goede losse thee en een prachtige zaal om van je middag te genieten. En als je van Britse thee houdt, vergeet dan niet om echte melk te vragen.


Een High Tea op Paleis het Loo kost € 2per persoon.

KONINKLIJKE HIGH TEA Geniet van een vorstelijke high tea in één van de mooiste vertrekken van het paleis. Er is ook een speciale kinder- High Tea , die er vanaf een afstandje ook lekker. In de sfeervolle Balzaal kunt u genieten van een overdaad aan lekkere hapjes. Wij verwelkomen u met een glas prosecco of verse jus d’orange. Ben je nog aan het oriënteren?


Vergelijk dan accommodaties in Nederland. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Rondstruinen in de prachtige natuur van de Veluwe? Ontdek alles over het reilen en zeilen achter de schermen bij het organiseren van een koninklijk diner en schaats een rondje op de ijsbaan. Winterpaleis Het Loo is een cultureel, culinair én verrassend kerstvakantie-uitje voor het hele gezin!


De presentatie op de Aanspanplaats is overdekt, maar niet (geheel) verwarmd. Een origineel cadeau voor een speciale gelegenheid? Apeldoorn, Nederlan op TripAdvisor. Na een rit in de paardentram en een koninklijke high tea volgde een bijzondere rondleiding door het paleis , langs de tentoonstelling.


Bekijk nu de laagste prijs voor Luxe High Tea.

Reserveer nu het februari-arrangement inclusief entree voor € 2i. Not sure when you can go ? Na een vorstelijke high tea volgde een bijzondere rondleiding door het paleis , langs de voorstelling Chapeaux. Vrijwel het hele jaar door kun je hier heerlijk van maandag tot en met zaterdag vertoeven. Wel is het aan te raden om te reserveren.


Oude Barnevelderweg Garderen. Geniet hier vrijwel het hele jaar door van een fantastisch high tea op de Veluwe. Of wat dacht je van een high tea in de korenmolen van Vaassen of op een wijngaard in het Achterhoekse Zelhem? Geniet van een koninklijke high tea op Paleis ’t Loo of trakteer jezelf op een high tea na een dag winkelen in Nijmegen, Arnhem, Barnevel Doetinchem of Ede! Vanaf 14:uur kun je hier terecht voor een high tea.


In Gelderland kan het allemaal! Komende jaren werken we aan een grote renovatie en uitbreiding van het paleis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts