maandag 3 september 2018

Tuinhuis met houtopslag

Tot korting op het grootste assortiment tuinhuizen van Nederland. Wilt u een nieuwe tuinhuis? Wij realiseren uw droom tuinhuis! Bestel tuinhuisjes en blokhutten online en profiteer van scherpe prijzen!


Veel tuinhuizen en blokhutten van Fonteyn zijn ontworpen met een blokhutverbinding. Dit stapelsysteem heeft meerdere voordelen.

Allereerst is een tuinhuis met een blokhutverbinding, zoals houtopslag Ine, eenvoudig door uzelf te monteren, zodat u snel van uw investering kunt genieten. Met een tuinhuisje maak je je tuin helemaal af. Tuinhuizen kopen bij KARWEI. Het is een klein huisje van hout of kunststof waarin je gereedschap opslaat, fietsen stalt of je eigen werkplaats met werkbank inricht.


Ideaal wanneer je geen schuur of garage hebt, of wanneer de ruimte daarin beperkt is. Op een koude, Hollandse regendag wilt u natuurlijk uw haard snel en gemakkelijk opstoken. Zet uw hout dan droog weg onder deze houtopslag , zodat u snel van de warmte kunt genieten.


Deze houtopslag is niet te gebruiken als tafel. Let op: dit product wordt direct bij u afgelever en kan niet worden afgehaald bij één van onze vestigingen.

Al onze tuinhuizen worden steeds op maat van uw budget en noden gemaakt. Wij werken alles volledig af: afbraakwerken, betonwerken, elektriciteitswerken, vloerwerken, beglazingen, poorten en deuren. Multifunctionele blokhut met overkapping én een houtopslag ! Een prachtig object in de tuin! Een luifel is gemakkelijk te plaatsen als extensie van uw blokhut of tuinhuis. Een complete blokhut aanbouw kan ook nog gecombineerd worden met een luifel voor zowel beschutte berging als houtopslag.


Neem contact met ons op voor vragen over uw beoogde blokhut of tuinhuis. Opgelet: als je een dergelijk projekt bouwt, moet je wel rekening houden met de toestemming van je gemeente. Bij ons mogen we twee gebouwen in de tuin bouwen, niet groter dan m zonder dat we een vergunning moeten vragen. Omdat ik al een tuinhuisje heb gebouwd (enkele jaren geleden) was het dus geen probleem om deze tweede schuur neer te. Welk type houtopslag voor u geschikt is, is natuurlijk afhankelijk van hoeveel haardhout die u wilt opbergen.


Als u niet veel haardhout wil opbergen, kunt u ook denken aan de statafel met houtopslag of de side-table met houtopslag. Zo heeft u een mooie twee-in-een oplossing. Je kunt onder de overkapping in de tuin ook je houtopslag neerzetten. Houtopslag met overkapping beschermt het hout tegen regen. Dan kun je een van de design houtopslag of opslagrekken neerzetten.


Dat is weer eens wat anders dan de houten kasten. Je zou het misschien niet verwachten, maar er is veel keuze in houtopslag.

U krijgt direct een bevestiging. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Dakbedekking zijn metaalpannen. De houtopslag kan tevens worden gebruikt als opslagruimte voor fietsen. Dit tuinhuis vindt gemakkelijk zijn plek in uw tuin door zijn moderne kleur en strakke vormgeving.


Deze opslagruimte is goed doordacht. Het is uitgerust met deubbele schuifdeuren om geen ruimte te verliezen en de passage van gereedschappen te vergemakkelijken. Overkapping voor houtopslag als een stijlvolle uitbereiding van uw bestaande schuur.


Ideaal als houtopslag of als stalling voor de fietsen. Deze zijn leverbaar in verschillende kleuren zodat jij je tuinhuis kan aanpassen op de uitvoering van de dakpannen van je huis. Kies je voor een tuinhuis met overkapping met een lessenaarsdak dan zijn deze ook standaard uitgevoerd met asfaltpapier. Deze modellen tuinhuizen kun je dan upgraden met een EPDM Folie. Deze geeft een langere levensduur.


Wij willen graag een nieuwe schuur met houtopslag en overkapping laten bouwen. Projectomschrijving: - Schuur met plat dak, - In de schuur en de houtopslag een betonnen vloer storten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts