maandag 3 september 2018

Waterglijbaan kopen voor zwembad

Keuze uit ruim waterglijbanen! Waterglijbanen nu al vanaf €199. Onze glijbanen zijn gemaakt van een duurzaam kunststof en zijn ook geschikt voor zwembaden met een zoutelektrolyse systeem.


Daarnaast hebben al onze zwembad glijbanen een uniek water verdeel systeem. Hierdoor wordt de glijbaan min of meer een ‘ waterglijbaan ’.

Met deze waterglijbaan haalt u uren speel plezier in huis. Een waterglijbaan betekent altijd meer plezier tijdens warme zomerdagen. Om van de waterglijbaan te kunnen glijden moet je eerst de klimwand op klimmen met handvatten en gaten voor je voeten.


De waterglijbanen voldoen aan verschillende keurmerken om de veiligheid van uw bezoekers te waarborgen. Alle informatie over de nieuwe waterglijbaan “Tobocan” staat op deze website vermeldt. Varioplay levert oplossingen op het gebied van waterattracties en waterspeeltoestellen.


U kunt bij Varioplay terecht voor polyester waterglijbanen , met eventueel een uitglijbak. Alle producten van kunststof en polyester zijn voorzien van een UV-coating en zijn verkrijgbaar in verschillende RAL-kleuren.

Uw eigen waterglijbaan kopen en ontwerpen? Heeft u liever een ander figuur op de zijkanten van de waterglijbaan staan in plaats van de dolfijn of krokodil? Het is mogelijk de zijkanten te personaliseren aan de hand van uw eigen wensen. U kunt deze waterglijbaan eventueel gewoon buiten laten liggen, dit maakt niks.


Dit vrolijke, kleurrijke zwembad voldoet echt aan alle voorwaarden voor een onvergetelijke middag! Voor 16:uur bestel morgen in huis Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.


Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Bestel nu je zwembad online bij wehkamp. Meer geluksmomentjes buiten! Een brede verscheidenheid aan waterglijbaan kopen voor zwembad -opties zijn voor u beschikbaar, zoals pvc, vinyl.


Ontdek ons ruime assortiment! Er zijn waterglijbaan kopen voor zwembad leveranciers, vooral gevestigd in East Asia. Extra veel zwemplezier in uw zwembad De Intex Water Slide waterglijbaan is een plezier voor je kinderen, voorzien van watersproeiers bovenaan om de glijbaan glad te maken.


Geschikt voor inbouwzwembaden. De gebruiker komt naar Uw pretpark, camping, zwembad om zoveel mogelijk plezier te maken.

Om het plezier voor iedereen nog groter te maken heeft Slide-Factory de Tobocan op de markt gebracht. De familie glijbaan voor zowel jong als oud. De Tobocan kan worden toegepast als waterglijbaan maar ook als droge baan. Koop Intex waterglijbaan bij de Intex Zwembadgigant.


Drenthe krijgt de grootste binnen waterglijbaan van de wereld. De glijbaan komt in vakantieresort Hof van Saksen en opent dit najaar. Virtueller Rundgang von: Robinson Club Nobilis.


Alle waterglijbanen voor in de tuin Kijk in het overzicht met alle waterglijbanen. Hier kun je alle informatie over alle genoemde waterglijbanen vinden (en nog veel meer goede waterglijbanen ). Alle verkrijgbare waterglijbanen staan er met alle informatie en hun prijs. Voor de kinderen is het heerlijk om te spelen in het zwembad en voor jou is het dé manier om even bij te komen na een drukke dag.


Zelfs baantjes trekken is een mogelijkheid in een van de grotere zwembaden. Door Bestway is dat fijne vakantiegevoel niet meer alleen binnen handbereik tijdens je reis, maar het hele jaar door.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts