maandag 1 april 2019

Gebroken asfalt prijs

Dit type asfalt moet als chemisch afval behandeld worden. Wat bepaalt de gebroken puin prijs ? De prijs voor een kuub gebroken puin ligt gemiddeld dus tussen de € 2en € 400. De exacte prijs per mis mede afhankelijk van de hoeveelheid gebroken puin dat u wilt bestellen. De transportprijs ligt landelijk, gemiddeld genomen, tussen de € 7tot € 9per uur (inclusief BTW). Het opvullen van gaten en kuilen in uw reeds bestaande pad is ook mogelijk.


Asfaltgranulaat is in staat om grote hoeveelheden (regen)water op te nemen. Wij accepteren verschillende afvalstromen zoals puin, (teerhoudend) asfalt , hout, dakafval, bouw- en sloopafval, restafval, groenafval en grond. Wij zorgen ervoor dat het afval wordt ingewogen op de weegbrug en geregistreerd.


Hiervoor wordt een acceptatiereglement gehanteerd waar het afval aan moet voldoen. Menggranulaat, gebroken puin of Repac is een mengsel van gebroken bakstenen en betonpuin. Gebroken Puin Losgestort bestellen? Dit materiaal wordt voornamelijk gebruikt in funderingen of als halfverharding onder een oprit. Omdat dit gebroken puin is, is menggranulaat niet aantrekkelijk om decoratief in uw tuin aan te brengen.


Vossenberg bedrijven is een toonaangevend concern bestaande uit Vossenberg Transport, Vossenberg Kranenpool, Recycling Combinatie Limburg, Vossenberg Secundaire bouw. Het product ontstaat door het frezen en opbreken van asfaltwegen. Prijs is inclusief leveringskosten! Op werkdagen voor 12:uur bestel levering volgende dag mogelijk.


Het asfalt kan zowel los gestort als in bigbag’s geleverd worden. We kennen het voornamelijk als verharding van de openbare weg maar ook privé parkings en opritten kunnen geasfalteerd worden. Waarom een oprit in asfalt ? Aan een geasfalteerde oprit zijn zowel voor- als nadelen verbonden. Info over gebroken asfalt te koop.


Resultaten van zoekmachines! Bij ons kunt u gebroken puin kopen voor een scherpe prijs. Op deze manier wordt vrijgekomen oud asfalt weer nuttig hergebruikt.


Het gebroken asfalt kan ook nuttig toegepast worden als fundering onder weg – en terreinverhardingen. Graag geven wij ook u een messcherpe asfalt prijs per mof project. Ga via onderstaand formulier naar aanvraag prijs asfalt per m2. Re: gebroken asfalt in de schuilstal?


Zand is een veel ecologischer product, kan ik ook gewoon laten liggen later. Het aanbrengen van gebroken puin is met name verstandig bij toepassingen met een zware belasting. Denk hierbij aan parkeerplaatsen, opritten, straten en ( asfalt )wegen. Andere namen voor het mengsel beton- en metselwerkpuin. Repac of menggranulaat is een andere benaming voor gebroken puin.


Voor een gewone auto kan een stevige zand ondergrond prima volstaan. Gaat u echter met zwaardere materialen over de grindbaan zorg dan voor een stevigere ondergrond. Goedkoop door heel NL leverbaar, ook in bigbag. Het kan variëren van € 2- tot € 3- per m². Asfalt is lang niet zo duur als u zou denken.


Met een wals wordt de asfaltlaag vlak gemaakt. Vaak kiest men vervolgens voor nog een extra afwerkingslaag met asfalt , die dan opnieuw platgewalst wordt. Bij het leggen van asfalt is de afwatering van groot belang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts