vrijdag 29 maart 2019

Ligbed hout tuin

Mtuininspiratie bij Fonteyn. Koop nu jouw nieuwe Houten ligbed thuis op je gemak. Creëer buiten ook een thuisgevoel! De grootste collectie ligbedden. Bekijk aanbiedingen en bestel direct online!


Ligbed hout tuin

In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Ligstoel en ligbed voor in de tuin Bij Blokker vind je verschillende soorten ligstoelen en tuinbedden in het assortiment. De voetensteun en de rugleuning zijn te verstellen.


Een ligbed heeft niet de mogelijkheid om de voetensteun de verstellen. In de zon met een koel drankje, in de schaduw met een goed boek of gezellig met twee ligbedden naast elkaar om lekker bij te kletsen. Met ligstoelen in de tuin heb je een fijne plek om echt te genieten van het buitenleven en uit te rusten van al je bezigheden. Zo kan je lekker in je tuin genieten, net zoals op het strand op en strandbedje.


Ligbed hout tuin

XL Ligstoel voor in de tuin - Acacia hout. Van de klassieke rechte ontwerpen tot ergonomisch gevormde ligbedden. Ze zijn er als één- en tweepersoons modellen en als sets, in allerlei kleuren. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap en. Houten ligbedden zorgen voor een heel natuurlijke uitstraling binnen je tuin , waardoor het een uitstekend idee is deze toe te passen in combinatie met andere meubelen van hout.


Denk daarbij aan een tafel, maar ook aan de tuinstoelen die je daarbij plaatst. Dit klassieke ligbed heeft een aantrekkelijk ontwerp met latten en geeft een rustieke sfeer aan uw tuin , terras, balkon of andere buitenruimte. Dit ligbed is gemaakt van duurzaam, massief acaciahout dat is afgewerkt met een witte verfcoating en bekend staat om zijn geweldige weerbestendigheid. Hierdoor is ons zonnebed extreem geschikt voor buit.


Het daybed is gemaakt van massief hout en kan perfect met de anders meubels uit de Lono-collectie gecombineerd worden. De ligstoel is ontworpen voor een kussen van 195x60cm (niet inbegrepen). Lekker met een boekje in de schaduw of een stiekem dutje in het middagzonnetje. Op een rustig plekje creëer je een spot van waaruit je de hele tuin overziet. Daar plaats je een ligbed met een kleur die aansluit bij de sfeer van je tuin en accessoires.


Houten vlonders gaan goed samen met een ligbed in een donkere kleur. Alles uit voorraad leverbaar en gratis thuisbezorgd. Altijd de laagste prijsgarantie.


Bezoek ons in Amersfoort of Almelo of bestel online! Kies uit 2producten vanaf € 399. Wat is er lekkerder dan een dutje doen in eigen tuin ? Ligbedden – heerlijk liggen eigen tuin. En nee, hiervoor hoef je niet bed niet de tuin in te slepen - met een ligbed lig je nét zo comfortabel. De zomer is de tijd om te ontspannen en onszelf te verwennen – tijd om te luieren en van het leven te genieten.


Met een ligstoel of ligbed in je tuin ontspan je optimaal en vergeet je alle stress en gejaag. Heerlijk achterover zakken en genieten van de zon, doe je natuurlijk op een ligbed. Er zijn ligbedden die inklapbaar zijn zodat ze eenvoudig op te bergen zijn. Voor iedere tuin is er wel een passend ligbed , gemaakt van bijvoorbeeld aluminium, wicker en kunststof.


Mede doordat wij grootschalig inkopen kunnen wij u altijd voor elk ligbed de laagste prijs garanderen. Bestel eenvoudig in onze webshop of kom langs in één van onze showrooms. Assortiment tuin ligbedden. Kees Smit biedt een zeer groot assortiment tuin ligbedden van diverse materiaalsoorten aan.


Vrolijk je tuin op met ligbedkussens. Naast dat de ligbedkussens super comfortabel zijn, zorgen ze ook voor een degelijke aankleding van je tuin. Kies voor een ligbedkussen die qua uitstraling helemaal aansluiten op de rest van de inrichting van je tuin of in ieder geval het materiaal van je ligbed. Tuinbank van teak hout , Tuin Bank Stationsbank vanaf €150.


Ligbed hout tuin

Wij zijn een groothandel in noord-nederland. Wij doen in stoelen, tafels, teak meubelen, grenen meubelen. Deze Magento Commerce webwinkel is opgezet m. Dutch Shop Settings module van Mindstretch.


Vervang deze tekst door een eigen omschrijving. Maar, je treft ook loungestoelen aan zonder kussens, zodat je ze afzonderlijk kunt aanschaffen of niet hoeft aan te schaffen indien je nog over kussens beschikt. Naast wicker worden ook andere materialen veelvuldig toegepast, zoals: metaal, hout en kunststof. Dit heerlijke luxe ligbed is zowel met als zonder voetensteun te gebruiken.


Uiteraard is de rugleuning verstelbaar zodat u het uzelf zo comfortabel mogelijk te maken. Dit mooie ligbed mag absoluut gezien worden in uw tuin , maar bergt u het ligbed liever op wanneer het niet in gebruik is, dan klapt u het ligbed in om ruimte te besparen. Zodra het hout vaal van kleur wordt, kun je een meubelolie aanbrengen om het weer op te frissen.


Bijzondere ligstoelen voor elke tuin. Wat is er fijner dan heerlijk op een ligbed liggen met een boek en een drankje, zodra de zon begint te schijnen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts