woensdag 3 april 2019

Stickers voor brievenbus

Stickers voor brievenbus

Probeer onze eenvoudige ontwerptools of kies een van onze duizenden templates. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Alle brievenbussen vind je op beslist. Bestel simpel jouw brievenbussen. We bieden diverse varianten van de sticker aan zoals de bekende opvallende zwarte stickers maar we hebben nu ook een minder opvallende maar elegante transparante versie.


Stickers voor brievenbus

Ook dan is het handig om de brievenbussen te personaliseren door simpelweg een huisnummer op de bus te plakken. U kunt kiezen uit grote plakletters of stickers in een kleiner formaat. Ook zijn de nummerstickers in verschillende kleuren verkrijgbaar. Niet alleen voor op de brievenbus.


De sticker is voorzien van een applicatiefolie. Daarnaast plakt deze sticker op elke gladde ondergrond. Grote sticker voor de brievenbus , afvalbak, vuilniscontainer enzovoort Wilt u een sticker die niet van de brievenbus valt?


Stickers voor brievenbus

Dan is onze brievenbussticker een goede keuze, want hij is weerbestendig. Vele van onze klanten gebruiken de stickers ook voor andere doeleinden dan enkel op de brievenbus. JA-JA Sticker voornamelijk voor Amsterdam.


Maar ook buiten Amsterdam kan je deze ja-ja sticker op je brievenbus plakken om duidelijk te maken dat je graag alle reclame en huis bladen wilt ontvangen. Brievenbus stickers Brievenbussticker. Kijk snel naar deze sticker en voorkom ongewenst bezoek!


Stickers voor brievenbus

In onze collectie kiest u niet alleen het formaat sticker , maar ook de kleur! De meeste mensen kiezen voor een witte of zwarte huisnummersticker. Maar zoekt u juist een nummersticker in het geel, zilver, gou blauw of rood? Onze huisnummers en plakletters zijn geschikt voor alle brievenbussen en mailbox soorten. Voor het besparen van papier!


Stop de reclame folders en bestel deze Gratis sticker. Besparen op folder en krantjes? Met een NEE-NEE- sticker of een NEE-JA- sticker geeft u aan dat u geen reclame in uw brievenbus wilt. Goedkoop alle soorten stickers snel in huis. Tot goedkoper via kiesproduct.


Altijd de beste deal voor jou! In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


Onze losse plakcijfers zijn van superieure kwaliteit en daardoor dus voor werkelijk van alles toepasbaar. Denk bijvoorbeeld aan een huisnummer op de afval container (kliko cijfers) of het cijfertje op de brievenbus. Niet meer naar de bouwmarkt voor standaard plakletters of plakcijfers maar online cijfer stickers bestellen bij Stickers en.


NEE JA sticker brievenbus Aluminium. Inclusief 3M ontvettingsdoekje. Dit aluminium bordje heeft een mooie uitstraling op uw brievenbus. Bevestiging 3M plakstrip op de volledige achterkant. Nee Nee sticker zwart € 85.


Geen colportage, collectes of geloofsovertuigers meer aan je deur. Geen verkopers meer aan je deur stickers. Via internet zou het theoretisch nog moeten lukken, maar eigenlijk denk ik dat ze helemaal niet meer geleverd worden. Tegenwoordig worden krantjes en reclamefolders te vaak in één keer, in elkaar gevouwen, bezorgd.


Hier vind je de oplossing. En geen enkele bezorger gaat voor jouw deur de folders tussen de kranten uit staan prutsen. Die stickers werken niet meer.


Ben je zat van al die reclame in de brievenbus ? Op het gemeentehuis kun je gratis een ja-nee of nee-nee sticker ophalen. Nu ook GRATIS online verkrijgbaar via Nudge! Je kunt op onze website namelijk zelf je stickers ontwerpen.


Laat je fantasie de vrije loop zouden we willen zeggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts