woensdag 3 april 2019

Tuin trimmer

Specialistisch advies nodig? Alle trimmer vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw trimmer. Scheerapparaten online bij LIDL. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.


Bekijk ons gehele haarverzorging assortiment online.

Hoe groter uw tuin is en hoe meer hoekjes hij heeft, hoe meer werk u hebt om de graskanten rond paden, muren, bomen en bloemperken te verzorgen. Daarvoor heeft Bosch een compleet gamma aan gazontrimmers met en zonder kabel. Grastrimmer of bosmaaier kopen?


De beste grastrimmers voor de tuin. Ons aanbod bestaat uitsluitend uit de beste grastrimmers op netstroom of met een accu. Zo jaag je de buren niet weg met het geluid wanneer je met je grastrimmer de tuin in gaat.


Onze elektrische grastrimmers zijn perfect om al het gras in je tuin op de perfecte lengte te houden. Zoek je een nieuwe grastrimmer?

Daarmee houd je lastige randjes gras in je tuin netjes. Je kunt kiezen voor een accugrastrimmer, een elektrische grastrimmer of eentje op benzine. Sommige trimmers werken met messen, andere met nylondraden.


Ook als je een goedkope grastrimmer zoekt, kun je hier terecht. Er is een geschikte trimmer voor iedere tuin - klein, middelgroot, groot of overwoekerd. Het trimmerassortiment van GARDENA biedt verschillende trimmers voor alle. Wij staan altijd achter onze producten en verkopen dan ook uitsluitend kwaliteit. Voor een goede grastrimmer ben je bij GAMMA dan ook aan het juiste adres.


Een goede grastrimmer voor grote oppervlakten is een grastrimmer voor de tuin met softgrip. Deze grastrimmers liggen comfortabel in de hand. Geeft aan hoe groot de cirkel is die in één maaibeweging kan worden gemaaid. Voor grotere gazons bestaat er een accu trimmer , zodat je niet beperkt wordt door een elektrisch snoer. Er zijn trimmers met een kantgeleider of wieltjes.


Ook kun je meestal de werklengte aanpassen en de draadkop instellen, wat het werken met een trimmer allemaal eenvoudiger maakt. Hier bent u aan het juiste adres voor zorgeloos tuinieren. Wij bieden online een groot assortiment van onder andere een bosmaaier , zoutstrooier, kettingzaag, grasmaaier, heggenschaar, bladblazer, zitmaaier of veegmachine. Naast het kopen van een tuinmachine, kunt u ook bij ons terecht voor deskundig advies.


Met een gras trimmer kan je eenvoudig de hoekjes en kantjes van je gazon kort trimmen waar je met je grasmaaier niet aangeraakt.

Trimmers bestaan in verschillende vormen en maten, voor grote tuinen of voor echt precisiewerk. Een bobijntje met een draad zwiert onderaan de trimmer rond en snijdt zo al het gras dat te lang is in een zwier af. Van tuinhout tot sierbestrating! Ontdek ons uitgebreide assortiment trimmers. Vergeet in alle hectiek jezelf niet.


Grasmaaiers, verticuteermachines en grastrimmers, elektrisch of manueel O. Daarnaast zet je de trimmer op de voor. Koop van onze populairste bosmaaier helmstok, borstel trimmer , keten trimmer , gxartikelen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. De randen van je gazon worden perfect bijgewerkt als je er met de trimmer langsgaat. Maar ook als je moeilijke plekken hebt op je grasveld waar je niet goed bij kunt, is een grastrimmer je ideale hulp. Nog een flink voordeel: in tegenstelling tot grasmaaiers zijn trimmers wél geschikt om nat gras te maaien.


Verbaas je buren en vrienden met een perfect onderhouden grasmat in je tuin. Gebruik een elektrische grasmaaier om het gras kort en in goede staat te houden. Een maaier komt echter niet in alle hoekjes. En de randjes van je gazon zijn soms lastig bereikbaar.


Werk je gazon tot in de puntjes af met een professionele grastrimmer of grasschaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts