maandag 5 augustus 2019

Windscherm intratuin

Bespaar tot wel via kiesproduct. In een handomdraai bij u geleverd. Kies uit ons uitgebreide assortiment de beste windschermen voor jouw kleintje. Vind je baby-uitzet bij Wehkamp.


Bestel online of kom langs in onze megastore in Winterswijk!

Grootste assortiment van Europa. Gratis verzending vanaf €5-. Natuurlijk vind je bij ons de mooiste (tuin)planten, inspiratie, advies en trends passend bij het seizoen voor je huis, tuin, terras en dier! Onze windschermen zijn laag geprijsd en zeer eenvoudig te bevestigen. Een goed windscherm is stevig, duurzaam en kan je makkelijk opbergen wanneer het tuinseizoen voorbij is.


Naast standaard windschermen , die tevens dienst kunnen doen als afscherming van een zitplek of een tuin, biedt Praxis ook een uitgebreid assortiment uittrekbare windschermen. Intratuin heeft een breed assortiment voor het onderhoud van tuinmeubelen.

Voor ieder soort materiaal hebben we reinigers en beschermers. Begin altijd met het schoonmaken van de meubelen. Behandel ze daarna met een Intratuin beschermingsproduct om de levensduur van je meubelen te verlengen.


Het oprolbaar windscherm is zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig te monteren. Eenvoudig online bestellen. Of je het nu gebruikt in je eigen tuin, op de camping of het stran windschermen zorgen voor beschutting en geven je privacy. Je zal merken dat je opeens veel meer buiten zit, als je een windscherm in je tuin hebt. En ook op de camping zal je vaker genieten van een rustmomentje buiten.


Uw win zon, en inkijk probleem is onze uitdaging! Nagenoeg voor elke situatie heeft Terras en Windscherm de oplossing. Wij geven u graag passend advies. Je kan het scherm op elke gewenste plek plaa. Tuinontwerpstudio Intratuin.


Over de tuinontwerpstudio Intratuin Lochem heeft een eigen tuinontwerpstudio en is nauw verbonden met de vestigingen Almelo, Apeldoorn en Deventer. De tuinontwerpstudio kan je helpen bij het maken van een vakbekwaam en sfeervol ontwerp voor je tuin, dakterras, balkon of een andere groene omgeving. Mobiele windschermen bestellen.

Bekijk hier onze nieuwe folder. Voor het bestellen van mobiele windschermen kan je bij ons terecht. Kies op deze pagina een windscherm dat voldoet aan al jouw wensen en bestel eenvoudig het aantal windschermen dat je nodig hebt.


De verzending is overigens gratis vanaf €50. Heb je vragen over de windschermen die wij aanbieden? Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout.


Brulo uitschuifbare windschermen zijn gemaakt van robuuste materiaal aluminium zodat er geen zorgen gemaakt hoeft te worden over eventuele roest. Door het gebruik te maken van het doorzichtige windscherm is het mogelijk om op elk gewenst moment van de dag comfortabel uit de wind te zitten. De onopvallende aluminium cassette monteert u aan de muur. Heerlijk tuinieren, sfeervol leven en relaxen, daar gaat het om. Wij verrassen u graag met de mooiste planten, tuinmeubelen en accessoires die zijn.


Met dit handige windscherm is dit verleden tijd. Kortom, een investering waar je jarenlang elk seizoen plezier van zult hebben! Ideaal voor tuin, terras en balkon. Flexibel windscherm of zichtscherm bruikbaar zowel verticaal als horizontaal. Het windscherm is perfect voor op je terras, balkon of ander zitplekje in de tuin.


Dit windscherm wordt bevestigd via een muurbeugel van aluminium. Er wordt een kunststof lus meegeleverd die bevestigd wordt op het eind punt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts