maandag 2 maart 2020

Steigerhout naambord buiten

Zoekt u een naambord van steigerhout? Bestel online, nu zonder verzendkosten. Bij ons koop je niet bij de tussenpersoon maar direct bij de fabrikant, incl. Bekijk online alle naambordjes.


Snel en handig je bordje ontwerpen.

Groot assortiment Steigerhout. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Bespaar tot wel via kiesproduct. Keuze uit diverse naamborden online. Alle merken, voor de laagste prijs.


Stoere naamborden van steigerhout. Dit naambord is minder geschikt voor buiten gebruik,.

Bestand tegen alle weersinvloeden. Afwijkende maten bestellen is geen probleem. Leuk als cadeau, bij nieuwe woning, geboorte en verjaardag. Goedkoop en geen verzendkosten! Houten naambord , dag levertijd indien voor 15:uur besteld.


Bij deze is een combi gemaakt met echte RVS cijfers. Bent u op zoek naar de beste kwaliteit meubels van steigerhout ? Zoek dan niet verder en klik voor de laatste aanbiedingen! De opdruk van het houten naambord bepaald je geheel zelf.


Ontwerpen kan via onze online ontwerp tool. Kies zelf je eigen lettertype op het naambordje van Steigerhout. Met groot vakmanschap beschilderen wij dit houten naambord met jouw ontwerp. De levertijd van een steigerhouten naambord is dag indien voor 15:uur besteld. Het bord heeft een dikte van bijna cm.


Het naambord wordt geleverd inclusief bevestigingsmaterialen (onzichtbare bevestiging aan de achterzijde). LET OP: Steigerhout is een natuurlijk materiaal en is verschillend van kleur, soms is het licht, soms donker.

Direct online samenstellen en bestellen. De meubelen worden door ons behandeld met olie of beits. Of juist wisseling van kamers in huis? Met deze naamborden kom je nooit meer verwarring. Naamborden voor buiten of binnen.


Onze naamborden zijn van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. De naamborden komen in diverse afmetingen, kleuren en materialen. Bijvoorbeeld een naambord voor de boot of juist voor de stal.


Ideaal om naambordjes naar zelf te onwerpen en geheel naar wens te maken. Op onze website kunt u voordelig naamplaten, huisnummers en uithangborden online bedrukken en bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts