maandag 4 juli 2016

Elreka hekwerk

Bekijk ons brede aanbod hekwerken. Topkwaliteit en jaar garantie! Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen.


Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen.

Tuinschuttingen al vanaf € 295! Alles voor jouw schutting online. Shop nú alle soorten schuttingen! Onze kracht is een doeltreffende totaaloplossing. Een veilig gevoel geeft rust.


Bij een hekwerk speelt naast beveiliging, ook een representatieve uitstraling een grote rol van betekenis. We ontwikkelen onze hekwerken in eigen huis, voorzien u van helder advies en verzorgen de installatie en het onderhoud.

Wilt u meer weten over onze oplossingen voor hekwerken , poorten, automatisering en toegangscontrole? Of heeft u een specifieke vraag waarover u met ons van gedachten wilt wisselen? Neem dan contact met ons op.


Onze adviseurs zijn u graag van dienst. Ze leveren hekwerken in alle soorten maten en kunnen zo een passende totaaloplossing bieden. Door de schuine plaatsing van de spijlen hebben we hier een uniek ontwerp ontwikkeld in de spijlenhekwerklijn. De producten worden door het bedrijf zelf geproduceer wat resulteert in een kwalitatief goed product.


De strakke en toch speelse vormgeving geeft het hekwerk een stijlvol aanzien. Onze hekwerkbekleding heeft een natuurlijke uitstraling en is eenvoudig te plaatsen tegen iedere bestaande schutting, muur of hekwerk. Op deze manier ondergaat uw tuin, balkon of evenemententerrein een razendsnelle metamorfose waar u jarenlang plezier van heeft. Mogelijkheden in alle soorten, vormen en maten.


We maken onderscheid tussen twee categorieën: gaashekwerk met en zonder bovenbuis, beide ook wel bekend als Ares gaashekwerk. Maar ook binnen deze twee productgroepen zijn er verschillende opties. Zoekt u een hekwerk dat is uitgerust met puntdraad? Wilt u een polyester poedercoating laten aanbrengen?


Hekwerk voor particulieren en bedrijven.

De houten poorten met een natuurlijke uitstraling worden in eigen productie voor u op maat gemaakt. Kunt u zich niet vinden in de standaard houtsoorten of modellen dan gaan we samen met u op zoek naar uw ideale houten draaipoort. Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw. Elreka is hét adres voor houten draaipoorten.


Je hekwerk wordt dan voor een meerprijs van in een groene of zwarte kleur gecoat. Tegen een meerprijs van nogmaals laat je het hekwerk in een andere kleur coaten. Een hekwerk wat ongewenste gasten buiten houdt en er ook nog eens mooi uitziet, dat is het sierhekwerk! Met een metalen sierhek zorg je voor een prachtige afscheiding en maak je jouw tuin helemaal af!


Stalen en houten hekwerken! Wij hebben regelmatig diverse tweedehands poorten in ons assortiment. Na het schoonmaken zijn deze weer als nieuw. Tevens hebben wij overjarige poorten, dit zijn nieuwe poorten die al een tijdje bij ons staan en hierdoor wat vies zijn geworden.


Bent u op zoek naar een gebruikte poort of hekwerk ? Praktisch elke draaipoort kunnen we van uiterst effectieve automatisering voorzien. Van zware industriële poorten tot het hekwerk bij uw woning. Toch kan het zo zijn dat uw situatie vraagt om een specifiek product dat nog niet in ons bestaande aanbod voorkomt. In zo’n geval kunt u vertrouwen op een adequate oplossing op maat.


Graag heten wij u van harte welkom op onze website en wij hopen u te kunnen inspireren middels ons totaalprogramma voor uw tuin of bedrijf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts