maandag 4 juli 2016

Briefplaat rvs aanbieding

Dé specialist op het gebied van deurbeslag. Bekijk ons ruime assortiment hier! Kwaliteit voor de beste prijs! Briefplaten van alle merken op beslist. Specialistisch advies nodig?


RVS briefkleppen zijn er in vele soorten en maten. Doordat de meeste bussen zijn voorzien van een slot kan de post niet ongewenst meegenomen worden. Bij Online Deurbeslag Shop vindt u diverse soorten brievenbusplaten. Allen van een prima kwaliteit en bijzonder scherp geprijsd. Deze GAMMA briefplaat is gemaakt van RVS.


Voor iedereen een voordeel. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Opzoek naar een stijlvolle briefplaat ? Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


De GAMMA briefplaat recht RVS is gemaakt van roestvaststaal. Hierdoor is hij goed bestand tegen corrosie wat bijdraagt aan een langere levensduur. Dit houdt de regen en tocht buiten. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Onderhoud: Ondanks de hoge rvs kwaliteit, is het product. Deze zijn direct leverbaar en zeer scherp geprijsd. Let bij het vervangen van een briefplaat goed op de huidige afmeting van het gat in de deur.


Heeft u vragen over deze artikelen neem dan gerust contact met ons op. Het grootste gedeelte van de briefplaten en tochtkleppen van Intersteel voldoen voor aan de NEN norm voor de Nederlandse postwet. Profiteer op onze Sale afdeling van hoge Cubic Colors kortingen! De briefplaten naar buiten kerend zijn voorzien van een regenrand. Op onze Sale pagina via het menu krijg je alle afgeprijsde artikelen in één overzicht.


Deze ovale briefplaat is vervaardigd uit roestvast staal en daarna geborstel waardoor het een matte uitstraling krijgt. Door het gebruik van massief RVS heeft dit product een lange levensduur. Deze naar binnen draaiende briefplaat is bedoeld voor horizontale of verticale plaatsing. Deze KARWEI briefplaat ovaal RVS staat vrijwel bij iedere deur.


Heb je een voordeur met een strak design? Hou je veel meer van klassiek dan kan een smeedijzeren brievenbus juist heel mooi combineren met een deur die een landelijke uitstraling heeft! En dit zijn een maar een paar voorbeelden van briefplaten.


Deze ovale brievenbus in roestvast staal is naderhand geborstel waardoor deze een matte uitstraling krijgt. Of kiest u liever voor modern en sportief met een briefplaat RVS of een briefplaat zwart of wit? En wat te denken van een elegante messing plaat? De pluspunten van een briefplaat. Besluit u een briefplaat aan te schaffen in plaats van een brievenbus, dan kiest u direct voor enkele voordelen.


RVS poedercoat zwarte briefplaat. De regenklep buitenverend zorgt ervoor de regen niet binnen valt. Gaat u voor een briefplaat , dan kunt u uit vele soorten briefplaten in verschillende maten kiezen bij Bouwshoponline.


Van messing briefplaten tot rvs briefplaten, wij hebben het allemaal! Als u toe bent aan vervanging van uw briefplaat , moet u wel rekening houden met de actuele afmeting van het gat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts