maandag 4 juli 2016

Schaffer tuinhuisjes wijchen

Schaffer tuinhuisjes wijchen

Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! Werken en studeren in de natuur? Alle tuinhuisjes vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw tuinhuisjes.


Wij bieden een brede variatie aan tuinhuizen. De keuze voor het dak is volledig aan u. Kiest u voor een zadeldak, plat dak, lessenaarsdak of toch liever voor een tuinhuis met piramidedak? Uw houten blokhut of tuinhuis koopt u bij Schäffer. Naast onze standaard luxe tuinhuizen en blokhutten maken wij ook tuinhuizen op maat. Deze twee bedrijven zijn al meer dan jaar toonaangevend in de houtbouw branche en hebben nu de krachten gebundeld.


Schaffer -Theunissen tuinhuizen is een bedrijf dat is voortgevloeid uit de bedrijven Schaffer tuinhuizen en Theunissen tuinhuisjes. Neem vrijblijvend contact op. Blokhut kopen Wijchen U wilt een mooie blokhut kopen om uw tuin in Wijchen compleet te maken? Wat nog meer opvalt naast een snelle levering is de schitterende afwerking. Ruim jaar toonaangevend in houten tuinhuizen, prieeltjes, schuurtjes, carports en houten garages.


Voor elke tuin hebben wij een prachtig tuinhuis in het assortiment. Bij ons kunt u kiezen uit tuinhuisjes uit de standaard collectie, maar ook voor een tuinhuisje op maat of zelfs naar eigen ontwerp. De grootste collectie tuinhuisjes hier! Boek uw Hotel in Wijchen online. Reserveer online, laagste prijzen.


In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! In deze showroom kunt u onderandere carports, tuinhuizen en terrasoverkappingen bekijken. Wilt u meer zien, kom bij ons langs. Tuinhuisjes tegen de laagste prijzen.


Schaffer tuinhuisjes wijchen

De meest volledige site met ruim 66. Info over schaffer tuinhuizen. Resultaten van zoekmachines! Bekijk hier ons aanbod tuinhuizen of neem contact met ons op voor meer informatie!


U bent vanzelfsprekend ook altijd welkom in onze showroom om de mogelijkheden te. In ons assortiment vindt u de mooiste tuinhuisjes , tuinhuizen met veranda, buitenkamers, veranda’s, garages en carports etc. Daarnaast geeft ons portfolio een impressie van reeds geplaatste projecten. Onze bedrijfsfilms geven u een beeld van onze showroom en fabriek, waar alles op maat gemaakt wordt. Kleijnen Beheer Wijchen B. Reviews Jammer dat Schäffer - Theunissen tuinhuizen het niet.


Nederlandse nieuws, landelijk en lokaal uit jouw eigen gemeente. Op deze pagina vindt u onze tuinhuizen met prijzen en afmeting van onze standaard tuinhuisjes. U kunt voor maatwerk een vrijblijvende offerte opvragen.


Wij hebben onze tuinhuizen verdeeld in categorieën. Selecteer een categorie om de modellen te bekijken. Vorig jaar oktober hebben wij een tuinhuis laten bouwen en plaatsen door het bedrijf Theunissen tuinhuisjes uit Wijchen. Echter constateerden wij na maanden al schimmelvorming in ons tuinhuis.


Schaffer tuinhuisjes wijchen

Dit kan natuurlijk niet de bedoeling zijn wanneer je denkt door een gespecialiseerd bedrijf te zijn geholpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts