vrijdag 3 maart 2017

Afmetingen brievenbus

Ruime keuze brievenbussen. Bestel diréct Online met Thuiswinkel Waarborg. Bekijk alle soorten brievenbussen. Staand of voor in de muur. Groot assortiment Brievenbussen.

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Alle brievenbussen vind je op beslist. Vergelijk alle webshops en bespaar tot via Kiesproduct! Het PostNL Brievenbuspakje is een klein pakketje dat door de brievenbus past. Je weet van te voren wanneer je pakje bij de ontvanger op de mat.


Wil je zeker weten dat je post door de brievenbus past en tegen het briefpost tarief kan worden bezorgd? Let er dan op dat je post.

De post moet makkelijk door de inwerp­opening heen kunnen. Gebruik dus geen klepjes met een veerconstructie, stroken rubber of stugge tochtborstels. Natuurlijk moet een brievenbus ook zo zijn uitgevoerd dat er geen gevaar voor verwonding is. De bewaarruimte: de brievenbus mag niet te snel vol raken.


Onder brievenbus wordt in deze regeling verstaan een voorziening voor het ontvangen van te bezorgen briefpost aan een huis- of kantooradres, bestaande uit: a. Gemetselde prefab brievenbus. Afmetingen 55x5 hoogte 1cm. Voorzien van hardstenen of RVS brievenplaat en natuurstenen paalafdekker.


Tevens voorzien van een aluminium deurtje met slot. Te verkrijgen in gele- of rode steen. Andere steensoorten op aanvraag. Eventueel door ons te plaatsen.


Waar en hoe moet je je brievenbus plaatsen? En welke afmetingen moet die hebben? Maximale afmetingen brievenbuspost. In Nederland worden er eisen gesteld aan de afmetingen van een brievenbus.

De maximale afmetingen voor een brievenbuspost bedragen in Nederland: 3x 2x mm. Als je een pakket wilt opsturen met de post, dan mag dat niet grotere zijn dan deze afmetingen. Om dit na te gaan bestaan er enkele handige tools.


Then you are probably missing a lot of potential customers if you do not do something about it. Marketing is an integral part of any business. Bevindt de brievenbus zich bovendien in de gemeenschappelijke ruimte van het appartementsgebouw, dan moet u ook uw syndicus of de associatie van mede-eigenaars verwittigen.


Onze chauffeurs die de brievenbussen legen, komen daardoor steeds meer brievenbussen tegen waar bijna niets meer in zit. Deze brievenbussen worden dus eigenlijk (bijna) niet meer gebruikt. Daarom verwijderen of verplaatsen we deze brievenbussen naar een andere locatie waar meer mensen komen, zodat de brievenbus weer vaker wordt gebruikt. Koop nú Brievenbussen in onze Webshop of de Bouwmarkt!


De brievenbus moet in principe voldoende groot zijn om een ongevouwen zending in C4-formaat (2mm bij 3mm) met een dikte van mm zonder beschadiging te ontvangen. De toegang tot de brievenbus , alsmede de opening van de brievenbus moeten vrij, gemakkelijk en zonder gevaar zijn voor de besteller. Bent u op zoek naar verzenddoosjes die door de brievenbus passen, dan zijn brievenbusdoosjes wat voor u! Deze stevige doosjes zijn van golfkarton gemaakt en bieden een goede bescherming tijdens transport. De gleuf van de brievenbus mag niet lager zitten dan meter van de grond.


De hoogte van de brievenbus mag niet hoger dan meter zijn. De voorkeurshoogte is meter. Heb je liever een staande brievenbus of een brievenbus die aan de wand kan? Je vindt elk type of model in onze shop.


Of je nou van kleur houdt, van klassieke Engelse modellen of toch liever voor een Amerikaanse brievenbus gaat waarbij het herkenbare rode klepje naar boven of beneden kan als de post is bezorgd. Intersteel brievenbussen en tochtweringen. Hierin zijn richtlijnen bepaald voor de afmetingen van brievengleuven en brievenbussen. Je hoeft een brievenbus niet helemaal tegen de openbare weg te plaatsen, maar houd er wel rekening mee dat deze niet te ver van de openbare weg afstaat. Om zonder problemen brieven en brievenbuspakketjes te kunnen ontvangen, dient een brievenbus natuurlijk de juiste afmetingen te hebben.


Brievenbus RVS inclusief slot, model NYC - Met deze wandbrievenbus heb je altijd genoeg ruimte voor je post. In de brievenbus zit namelijk een apart vak voor de krant. Het design van de brievenbus zorgt voor een moderne uitstraling en het roestvrijstalen materiaal is ook nog eens bestendig tegen corrosie.


Voordelen van een RVS brievenbusEen RVS.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts