maandag 6 maart 2017

Beton grastegels

Goedkope grastegels bestellen voor uw tuin. De grasbetontegels zijn gemakkelijk te gebruiken en zorgen voor een verharde ondergrond in uw tuin. Met het gebruik van grastegels creëert u een milieuvriendelijke en waterdoorlatende verharding die opgaat in de groene omgeving. Grachten en dijken worden verstevigd door middel van grasbetontegels, in combinatie met geotextiel om uitspoeling van het talud te vermijden.


Een grastegel is een betonnen steen met grote uitsparingen waardoor gras kan groeien.

Door deze uitsparingen zal het (regen) water sneller afgevoerd worden en is te. Grastegels , bermblokken, Talud- en T4-platen. Betonnen grastegels grasstenen grasbetontegels graskeien. A-kwaliteit betonnen grastegels 40x60x10cm hoog. Nu slechts €- per stuk inclusief btw.


Ook: grasbetontegel, grasbetonsteen, grassteen, grasraster, grasrooster, grasdal (België), parkeertegel. Beton grastegels worden meestal strak tegen elkaar geplaatst op een straatlaag van breekzand. Het fundament bestaat doorgaans uit een laag steenslag of betonpuingranulaat.

De tegels zijn vrij zwaar en worden om deze reden met speciale hulpmiddelen op hun plek gelegd. Tuin- en terrastrends: stapelbare bloembakken en grastegels behoren tot de perkafbakeningen – maar ze hebben veel meer te bieden. Meer informatie vind je hier bij. Staptegels beton koop je bij Betondingen Nederland. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Keihard beton met een groen hart.


Volgt u ons al op social media? Blijf altijd op de hoogte van onze scherpe aanbiedingen! De gevraagde pagina werd niet gevonden. Probeer de zoekfunctie eens.


Grasplaten zijn ideaal voor het aanleggen van grote oppervlakken met. Praxis: alles voor iedere klus. Vanaf €3- gratis thuisbezorgd! Voordelen van grastegels in beton.


Op die manier wordt de stevigheid van beton gecombineerd met het uitzicht van een groene omgeving. Niet enkel op estetisch en decoratief vlak bieden grasbetontegels een grote meerwaarde. Nieuwe beton grastegels , A-keus en B-keus, KOMO.

Gebruikte kunststof grastegels. Zoekresultaten voor: grastegel. Helaas, je zoekopdracht leverde geen resultaten op.


Het leggen van grastegels met de Trompeasylift voor de nieuwe huisvuil standplaatsen voor zijbelading met de nieuwe huisvuilwagens te Alkmaar door. Kunststof grastegels zijn het perfecte alternatief voor de betonnen grasdals. Ze wegen minder en zijn bovendien sterker. Lees hier alle voordelen van onze grastegels.


Zeeuwse betonwarenproducent voor de Gron Weg- en Waterbouw. Onze nuchtere en servicegerichte benadering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts