maandag 6 maart 2017

Beukenhaag fagus sylvatica

Bestel fagus speelgoed online. Ontdek ons unieke assortiment! Altijd het nieuwste speeldgoed. Stoer of juist meisjesachtig? Djeco Spelletjes online bestellen.

Beukenhaag van alle merken op beslist. Haagplanten, zo bij u thuisbezorgd. Binnen werkdagen geleverd. De tweede week van maart hebben wij de beukenhaag geleverd gekregen en dezelfde dag geplant, alle 2boompjes zijn aangeslagen en groeien goed!


Wel hadden we de daarbij geadviseerde vivimus meebesteld en bij het planten toegevoegd. De levering verliep zoals afgesproken door een vriendelijke chauffeur. Er is zowel een groene beuk als ook een rode beuk variëteit leverbaar.


De populariteit van de beuk heeft deze te danken aan het mooie bla dat het grootste deel van de winter in verdorde toestand aan de struik blijft hangen.

De planten via onze eigen boomkwekerij zijn vers gerooid en van goede kwaliteit. De groene beuk planten worden ook wel Fagus Sylvatica genoemd. De haag is vanaf het voorjaar tot en met het einde van de zomer diepgroen van kleur. In de winter behoudt de beukenhaag zijn bladeren, die verkleuren naar bruin.


De uitleg betreft een compacte samenvatting, mochten er nog andere vragen zijn, neem gerust contact met ons op per mail of telefonisch. Welke grondsoort is geschikt? Het liefst houdt de fagus sylvatica , van luchtige open grond. U kunt bij ons een beukenhaag online bestellen. U kunt uw bestelling vervolgens door ons laten bezorgen of zelf afhalen bij ons op de kwekerij in Zundert.


POSTNL levert het grootste deel van onze bestellingen bij u aan huis op vrijdag. De planten worden direct van het land zo verpakt dat van uitdrogen geen sprake is. Voor een mooie beukenhaag gaan er planten per strekkende meter of voor een dubbele rij per meter.


Wanneer u een Fagus Sylvatica in pot koopt, is deze in de pot gekweekt. De beukenhaag kan vrijwel op elke grond behalve op natte plekken, snoeien kan 2x per jaar. Een groene beukenhaag planten is niet erg moeilijk.


De voorbereidingen zijn uiteraard erg belangrijk. Voordelige staffelprijzen Lage verzendkosten gratis.

Wel zal hij van kleur veranderen, maar deze heg is dus wel het hele jaar door mooi dicht. Fagus sylvatica in de zomer Fagus sylvatica in de winter. Tijdens uw zoektocht naar een geschikte beukenhaag komt u diverse (ingewikkelde) namen tegen.


Wij zullen de verschillen en kenmerken uitleggen. Het is een mooie haag die dieprood van kleur is in het voorjaar en de zomer. Dinsdag voor 17:uur bestelt dan staat de bestelling Donderdag of Vrijdag voor u klaar. Dit verschil is er omdat het zaad voor rode beuken schaarser en dus duurder is.


Van de fagus sylvatica bestaan vele varianten. Een beukenhaag is dus het hele jaar door mooi dicht. De boom is immers al vele eeuwen in cultuur en erg populair in tuinen en parken.


Een veel geziene variant is de purpurea, voluit fagus sylvatica atropurpurea. In het voorjaar loopt de beukenhaag uit met frisgroen behaard blad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts